Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Mi a véleményed István új CD-jéről?

Ide leírhatjátok István megjelent  lemezeiről a véleményeteket.

 

Üdv.: a szerkesztők

296 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
2010.11.16. 10:37
zsanna

Kissildi november 16. 22,12

Sziasztok!

Nyíregyházán megtudtam, hogy Andrénak új lemeze és annak bemutatója lesz:

Vásáry André: Ünnep - lemezbemutató jótékonysági karácsonyi koncert, Budapest Kongresszusi Központ !!!! (vezényel: Vásáry Tamás Kossuth-díjas, világhírű karmester)

Az is kiderült, hogy Horváth Tamás új lemezét fogja megkapni a két kis ügyes táncos leányka.

lstvántól pedig azt kérdezték, milyen becenevet kedvel, és egy szó nem esett az új lemezéről.

 Úgy felhúztam magam, hogy még a lesikéző státuszomat is feladtam emiatt.

2010.11.15. 22:13
fibi

 Porcikám, miért bünteted magad? És lett  valami eredménye az ötszörözésnek?

2010.11.15. 22:12
fibi

 Zsanna, utólagos engedelmeddel áthoztam ide:

Örömmel jelentem, hogy már nekem is megvan István (albuma) 

Nem is jelentkeztem addig, mig 4-szer meg nem hallgattam. Nagy előrelépés István pályáján, hogy ezen már a számok többsége saját, azaz a 2 saját szerzeményen kívül 4 neki írt szám is van. Ezek a 2 ismert felgozással, meg a 2 lengyel számmal, amit szerintem senki nem ismert, mégis valahogy egységes stílust alkotnak.  Szerintem az albumot legjobb egyvégtében hallgatni, (többször) míg beleveszi magát a szívedbe.

Nekem több szám is nagyon tetszik, leginkább a Nem lesz már, István saját száma. Ez dinamikus, szuggesztív, jó a szöveg is, a dallam is, és egyenesen videoklipért kiált. Ezt rzem a Tűz-nél, és a Gyönyörűnél is, hogy klip kellene, de gyorsan. Szinte látom magam előtt, milyen nagy hatással lehetne, főleg a fiatalokra.

2010.11.15. 18:49
aniko56

A harmadik meghallgatás után is azt érzem,hogy a lemezen található dalok egyediek,Istvánosak,mély érzéseket és gondolatokat keltenek bennem.  Főleg,ha a szövegeket is látom közben. Szerintem zeneileg is jók,szépek a gitár és zongorafutamok,nem egykaptafára szólnak,hanem színes dallamos,dinamikus számok.Azt gondolom,hogy a Mi Fiunk jó úton jár.(eszembe jutott,hogy év elején mennyit aggódtunk a pályája,egészsége miatt.) Szerencsére jól veszi az akadályokat,sínen van az élete!

2010.11.15. 17:03
porcelan05

Ma "büntetésből" magammal szemben   5-ször meghallgattam a CD-ét, kicsit közelebb jött.

Opti köszönöm, hogy a védelmedbe vettél "és ha sose fog tetszeni , az sem tragédia".  Igazad van  még a Nem lesz már c. dal a legjobb,az tényleg a céljait elérni akaró, a szebb jövőben  hívő ember hitvallása.

 Editkém  annyira ne adj a véleményemre, hallgasd meg a CD-t többször  /lehet, sőt biztos Neked tetszeni fog/ és csak úgy mondj véleményt, nehogy úgy járj ,mint én ,hogy  a kedves rajongótársak  kardélre  hánynak!

2010.11.15. 10:00
mama47/zsike

Végre megkaptam az új cd-t, nagyon vártam már, hogy hallhassam!
Nekem nagyon-nagyon tetszenek az új dalok, István saját szerzeményeiben benne van az egész eddigi élete, a jelene, a küzdelmei, sikerei, csalódásai, SZERELME és az a kitartást, ahogy megy a Maga útján :-)
Persze ahhoz, hogy mindezt érezzük, megértsük, nyitott szívvel és lélekkel többször is meg kell hallgatni, mert ez valóban nem egy futószalagon készült könnyű kis slágergyűjtemény. Komoly mondanivalója van minden dalnak, meg kell "ismerkedni" mindegyikkel külön-külön - én tegnap órákon át hallgattam, kizárva a külvilágot, fejhallgatóval, figyelemmel.

Minél többször hallgatom, annál jobban tetszik!
 

ISTVÁN, GRATULÁLOK ÉS KÖSZÖNÖM :-)  és KÖSZÖNÖM mindekinek, aki segítette Istvánt, hogy ez a gyönyörű lemez ilyen színvonalon megszülethessen!
 

2010.11.14. 20:44
zsanna

bogarka46

Tagadhatatlan, hogy nagy várakozás volt bennem is, mint mindenkiben... És én bizony nem csalódtam ! Gyönyörűek a dalok, ... igényes, minőségi a zene, kellemes a dallamvilág, jók a hangszerszólók, ... tartalmasak, sokatmondóak a szövegek.. Mi kell még?

Én kimondottan örülök, hogy több az új szám, és kevesebb a feldolgozás. Úgy érzem, István keresi, és talán már meg is találta a maga útját, stílusát, ... és jót fog neki tenni, ha most már nem csak Máté Péter vagy Freddie Mercury utánzóját fogják látni benne a bírálói.

A régi, ismerős, jól bevált dallamokat lehet,  hogy  könnyebb szeretni, és jólesik megállapítani, hogy István mindig jobb, mint az eredeti,... de ez nem elég ma a pályán maradáshoz , ez nem lenne elég a továbblépéshez! Ebből a szerepből muszáj volt már kilépnie, és ezentúl a saját, egyéni stílusát megmutatnia. Ha valaki igazán szereti Istvánt, akkor nyitott szívvel fogadja ezeket az új dalokat is. Én nem aszerint próbálom értékelni az új CD-t, hogy mit vártam, hanem aszerint, hogy mit kaptam...  És igaz érzésekről szóló igaz dalokat kaptam. Abba a hibába különösen nem szeretnék esni, amitől tanárként és szülőként is óvom magam: nem akarok hasonlítgatni, hogy melyik osztályom vagy melyik diákom a jobb, a tavalyiak vagy az ideiek. Mert mindegyik más, és mindegyiket másért szeretem....

Az új CD dalai fiatalosak, különlegesek... és minél többször hallgatom, annál nagyobb hatással vannak rám.. Igaz, hogy a Ments meg-et és a Gyönyörű szép-et nehéz túlszárnyalni, de az új dalok is nagyon jók,  az egyik kedvencem a Te vagy a minden...  István saját jai pedig kifejezetten jók, főleg a Repülj hát... (valljuk be, sok más előadó esetén eszünkbe sem jut, hogy dalszerzőként is tehetséget és minőséget várjunk tőlük)

A dalok refrénje fülbemászó, slágeres, dúdolható... háttérzeneként is nagyon kellemes. De ha csak a dalokra figyelsz minden idegszáladdal, akkor jut el igazán a szívedig azok minden üzenete. Énekel a kitörölhetetlen, fájó múltról, a megtalált szerelem boldog jelenéről, a szebbet ígérő jövőről, a Szabadságról, az Életről, a mulandóságról, a Szerelem erejéről és olykor fájdalmáról, a célokért való küzdésről, a fel nem adásról... Csupa fontos üzenet nekem is. (Nem is nagyon értem, hogy lehet ezt öncélú nyavalygásnak és érzelgősségnek nevezni.)

Istvánnak tiszta, szép a kiejtése, hangja bársonyos, simogató, ,... és amikor kiereszti a hangját,   háááát ... szárnyal, zeng, mint mindig. Nálam nem marad el a borzongás!
Én most is ugyanolyan erővel  vágyom rá, hogy Istvánt hallgassam napestig, mint eddig...    Engem ezek az új dalok is hívnak!!!

2010.11.14. 20:29
fibi

 Porcikám, azt hiszem ezzel a véleményeddel most nagyon egyedül fogsz maradni, sőt azt is hiszem, tuuuuuuudom, hogy ez a véleményed hamarosan meg fog változni. Nekem nagyoooooooon tetszik!!!!

Köszönöm István!!!! Te vagy a király még mindig!!!!!!!!

2010.11.13. 20:57
porcelan05

Nekem nem tetszik az új lemez, a képek  rosszak, ahogy mondtátok  István olyan,mint egy viaszbábu, nem élethű. A lemezen egy jó szám van a Szabadság vándorai Demjéntől, a többi felejthető és akkor még finom voltam.

2010.11.13. 19:17
zsanna

optimist

Magdi, igazad van, de meg kell dolgozni érte, tehát sokszor kell meghallgatni, ezt a Csoda albumot, amíg igazán hat kezd Rád, és ismét érzed, hogy milliók közt az EGYETLENEGY!

 Amit szavakban mond  ha régebben, néha nyökögve is tavaly október óta,

(milyennek látja magát, milyennek tartja a világot, mik a tervei, a céljai, milyen Társat, keres, miilyen stílus áll közel hozzá, vannak-e zenész barátai, filozófiai érdeklődése, humora,  egyáltalán, mi a művészi hitvallása stb Céltudatosan, nagy akaraterővel saját "kottájából" dolgozik, él)

az majdnem mind megtalálható, felfedezhető ebben az Albumban.

Csak annyira hajlik, idomul a környezetéhez, az elvárásokhoz, mint egy tölgyfa, érzi, követi a szél írányt, de a gyökere biztosan beágyazott,

 Valahogy így, "a víz folyik, a kő marad! "

(üzenem Vass Albertnak, hogy a kő is közben csiszolódik, szívesebben veszed kezedbe, mert egyre inkább belelsimul, ill. különböző vizsgálatok során kimutatható, hogy milyen környezetben,nagysodrású folyóban, tengerben stb volt. Na ez történt Istvánnal is, tocsogóból, nagysodrású folyóba került egy éve, és hatására, sziklaszilrdságát megőrízve, alakul, és egyre jobb "kézbe venni")

Igényesség, Minőség,zenében, és szövegben.

Mint ötszázadik pótmamának, mégis az okozat a legnagyobb örömet, hogy már nem kell izgulnom érte (annyira), mert elfogadták, szeretik, van hátországa zenész világban is,akik ráéreznek stílusára, akik zenében, szövegben segíteni tudnak és akarnak is neki.A Családja mellett,  van kedvese Társa, és van olyan közönsége, akik a mai világban is nyitottak, vágyják, a rohanásban a megállást, a gondolatokat,az érzelmeket a HITELESSÉGET, egy HITELES embertől, aki képes, mindezeket csodálatos hangján művési módon nekünk közvetíteni.

Elnézést, mindazoktól, akik még nem hallgathatják a lemezt

2010.11.12. 22:22
vibodiko

MÁSODIK CD:

Megjelenés előtti reklám: semmi, se az rtl klubon, se újságokban, magazinokban, se plakátokon. MIÉRT????????????

Megjelenési napon minimális darabszámban volt kapható. Egy nagyforgalmú üzletben - Budapest, Őrs vezér tér, Sugár üzletközpont összesen 10, azaz TÍZ darabot rendelt. Nevetséges. MIÉRT???????????

Kinek az érdeke, hogy így legyen,  - kinek lenne a dolga, hogy ne így legyen?????

2010.11.08. 13:07
vibodiko

Az első cd már PLATINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK ISTVÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A második is az lesz, ez biztos.

2010.08.06. 09:17
Merci

Optinak millió (meg annál is több) puszit küldök,mert nélküle nem lenne lemezem. Egy nagyon kedves ember,egy igazi angyal és nem Ő az egyetlen,hisz a Chaten mindenki rendes ember! Még teljesen nem tudtam meghallgatni a zenéket,mert a villámok beleszóltak a dolgomba,de amit hallottam,az egyszerűen CSODÁLATOS! ÉS SZÍVBŐL ÖRÜLÖK HOGY ARANYLEMEZ LETT !!! :)

2010.05.09. 17:07
ripli

Hali! Nekem is nagyon be jön, írtó jó lett az egész.Főleg,hogy aragylemez lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010.04.25. 10:36
dudu76

Az album egyszerüen tökéletes.Jobb nem is lehetett volna.SUPER!!!Nem hiába lett aranylemez.

2010.04.23. 18:00
Ibolya

Borzasztóan örülök, hogy megszületett az aranylemez, biztos voltam benne, hogy eléri ! Szerintem a platina következik rövidesen ! Nagyon régen nem szerettem igy énekest mint őt ! Nagyon a szivembe lopta " halk szavát " ! Végtelenül szimpatikus, gyönyörű hanggal ! Nagyon kellett már nekünk egy ilyen szeretnivaló ember ! Nem szoktam koncertre járni, igazából nem is nagyon vágytam, de a Csillag született gálára elmentem, hogy láthassam ! Sajnos a pesti Lemezbemutatóra nem tudok elmenni, de remélem lesz belőle turné és jobb helyeken mint egy sportcsarnok, már csak a hangositás miatt is ! Addig is hallgatom a lemezét,mert azt azért megvettem  és elolvasok róla mindent !

2010.04.23. 10:33
vibodiko

Hurrá, hurrá, hurrá!!!!!

ARANYLEMEZ lett, pillanatok alatt. Gratulálok István, boldog vagyok, megérdemelted. A lemez nagyon szép. Ha állandóan hallgatom, se lehet megunni, sőt:

"Ha elhallgat a zene,

zeng az emlékezete." (Shelley)

Hamarosan itt a platina!!

2010.04.22. 14:25
Orsi

Nagyon szép az egész CD.

2010.04.20. 21:30
vibodiko

Kedves szvetus, eddig még nem találkoztam Veled, így először is szeretettel köszöntelek.

Valamennyien István hangja, szeretetreméltó személyisége miatt jöttünk ide és barátkoztunk össze. Valóban jó lett volna több Queen dal, és akár az összes többi, amit énekelt. Egyetlen, de komoly gond a jogdíj, azt hiszem azt nem igazán tudták volna kifizetni, sajnos.

Így majdnem biztos vagyok abban, hogy a következő cd-ken sem hallhatunk Queen-t, de a koncerteken azért elhangzanak.

2010.04.20. 09:55
szvetus

Nagyon szeretem István hangját. Türelmetlenül vártam az első nagy CD megjelenését. Sajnos kis csalódás ért, mert azt vártam, hogy a versenydalokból lesz a válogatás, de nem így lett. Be kell valljam, nem szeretem Demjén Ferencet, így nem örültem, hogy a lemezen lévő dalok egy harmada Demjén dalokból áll. Szívesen hallgattam volna István előadásában a Queen dalokat, vagy a She c. dalt, vagy a Zámbó Jimmy Még nem veszíthetek c. dalát. Azokat a dalokat, amelyek révén megismertük és megszerettük Istvánt. Legalább az első CD-je ezekből a dalokból álhatott volna össze. Biztosan nagyon sokan nem értenek egyet velem, de ez az én véleményem.

Természetesen a nagy koncerten ott leszek. Elsők között szereztem meg a jegyet.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.