Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Támogatom az oldalt

Figyelem!

Kötelezettség  nélkül, önszántadból  teszed, ha teszed , mi pedig nagyon megköszönjük.

Az oldal támogatása emelt díjas SMS-sel:

 • Küldd el SMS-ben a GKR szót az alábbi telefonszámok valamelyikére, attól függően, hány kreditet szeretnél nekünk küldeni:
  Figyelem! Egyelőre csak magyarországi mobiltelefonról lehetséges az emelt díjas SMS küldése.  06-90/444-142 --> az SMS ára 205.- Ft --> 20 kredit
  06-90/444-334 --> az SMS ára 305.- Ft --> 30 kredit
  06-90/643-443 --> az SMS ára 508.- Ft --> 55 kredit
  06-90/888-319 --> az SMS ára 1016.- Ft --> 120 kredit
  06-90/648-548 --> az SMS ára 1905.- Ft --> 250 kredit


   
 • Ezután egy nyolc karakteres kódot kapsz vissza SMS-ben.

 • A kapott kódot pontosan másold be egy email-be és küldd el az alábbi e-mail címre:
  enightlp@gmail.com

   
 • A kapott kódot tárhelynövelésre, reklámmentesítésre, az oldal fenntartására használjuk fel!

Az oldal támogatása más oldal által (gportal):

 • A Root menü:Extrák menüpont alatt van lehetőséged kreditküldésre, ami 3 kreditbe kerül. Rákattintasz erre a lehetőségre..
 • Beírod a küldött emailcímét, jelen esetben a miénket, majd a küldeni kívánt kreditek számát.
 • A gportál még egyszer rákérdez, amire te okét nyomsz, és a kredit kódja már érkezik is felénk..

Bármelyik esetben hálásan fogadjuk a segítséget, melyet arra fordítunk:

- Bannermentesítésre. Tehát, hogy felül a GP-s banner, illetve a GP-s reklámok ne látszódjanak. Ez szükséges honlapunk élvezhetőségéhez.
- Tárhelynövelésre. Bár próbáltuk használni a kephost-ot, de mivel néha az oda feltöltött képek nem működnek, ezért GP-s tárhelynövelésre is szükségünk van. A cikkekhez, Egyéb dolgokhoz, mint pl a menühöz a képeket GP-re töltjük fel, s ezek a segítő képek nagyon "eszik" a tárhelyet.
- Extrákra. Pl. versenyeket indítunk, ahol a látogatóink kreditnyereményben részesülhetnek.
- Hirdetésre. Ritka, hogy kreditet hirdetésre használunk, de előfordulhat, ha találunk nagyobb látogatottságú honlapot, ahol kredit ellenében lehet hirdetni, illetve még ritkábban a GP-s bannercsíkra küldünk be hirdetést.

  

Eddigi támogatóink: 

Aniko56

Szekelyeva 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fibi 

Annamária 

Anyoca 

Danci73  

Marcsi 

Agika

Oceania  

Kurdi Kata  

HangokDalok  

Babszem58 

tviktoria

Kiacs

Aniko56  

Regina

Mama47

Pofi

Hidvégi Éva

Dozsóka 

Feketéné Marika

Fodor Éva (efod)

Bakonyi

Domokos Kinga

 Gaga

 tij1972

 T

Optimist

 Hegedüs Gyöngyi

 Emy

 Cafedes

 Fenyvesi Ági

Mama47/Zsike

Mszecsi

Anna

Szingli78

Hidvégi Éva

Mszecsi

Tucus

Maci

Nusikám

Magdolna

Csucsu

Fodorné Ágota

Köszönjük az eddigi támogatásokat! 

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints    *****    A Super Mario Bros. Movie az idei év egyik legjövedelmezõbb animációja. De vajon annyira jó is? Olvass róla itt.    *****    A Gran Turismo azon filmadaptációk közé tartozik, amit érdemes megnézni. Olvass róla a Gaming Haven-en!    *****    A most õsszel érkezõ Yuzuki-san Chi no Yon Kyoudai. ígéretes animének tûnik. A négy testvérrõl bemutatót itt olvashatsz.    *****    RITA-ORA.NET / Megnyílt Magyarország egyetlen Rita Ora rajongói oldala! Látogass el hozzánk és olvasd el a friss híreket    *****    Ismerd meg a Bakuten!!-t, olvasd el az 1. rész részletes elemzését! Késõbb további elemzések várhatók. Anime Odyssey!    *****    Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen Álom otthon.    *****    Mivel a Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru anime karakterei fiatal felnõttek, ezért a személyiségüket is mélyebben lehet elemezni.    *****    A Wave Race: Blue Storm egy nagyon jó nyári játék. És még több más játékról is olvashatsz: The Gaming Haven!    *****    Ha augusztus 19, akkor Haikyuu!!-nap! A közzétett bejelentésekrõl olvashatsz itt.    *****    Barbie(2023) - Barbie(2023) - Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023) Barbie(2023)    *****    A Wave Race 64 több mint 25 éve jelent meg, mégis jó minden nyáron játszani vele. Több más játékról is olvashatsz itt!    *****    Folyamatosan bõvülõ információk a Donkey Kong-tól a Super Mario Bros. Wonder-ig. Hungarian Super Mario Fan Club!    *****    Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023) - Rózsaszínbe csomagolt társadalomkritika - Barbie(2023)    *****    A Romeo no Aoi Sora egy csodálatos anime. Errõl és több más animérõl is olvashatsz. Anime Odyssey!    *****    Arikawa Hiro: A búcsúzó macska mellett több könyvrõl is olvashatsz recenziókat. Nézz szét a bõvülõ magánkönyvtáramban.    *****    Most rendelhetsz saját, vagy szeretteid részére születési horoszkópot és 3 éves elõrejelzést nagyon kedvezõ áron. KATT!    *****    Komoly lehetõség! Rendelj egy születési horoszkópot + 3 éves elemzést,most csak 2500 Ft ot. kell fizetni. Nézd meg, Itt!