Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Támogatom az oldalt

Figyelem!

Kötelezettség  nélkül, önszántadból  teszed, ha teszed , mi pedig nagyon megköszönjük.

Az oldal támogatása emelt díjas SMS-sel:

 • Küldd el SMS-ben a GKR szót az alábbi telefonszámok valamelyikére, attól függően, hány kreditet szeretnél nekünk küldeni:
  Figyelem! Egyelőre csak magyarországi mobiltelefonról lehetséges az emelt díjas SMS küldése.  06-90/444-142 --> az SMS ára 205.- Ft --> 20 kredit
  06-90/444-334 --> az SMS ára 305.- Ft --> 30 kredit
  06-90/643-443 --> az SMS ára 508.- Ft --> 55 kredit
  06-90/888-319 --> az SMS ára 1016.- Ft --> 120 kredit
  06-90/648-548 --> az SMS ára 1905.- Ft --> 250 kredit


   
 • Ezután egy nyolc karakteres kódot kapsz vissza SMS-ben.

 • A kapott kódot pontosan másold be egy email-be és küldd el az alábbi e-mail címre:
  enightlp@gmail.com

   
 • A kapott kódot tárhelynövelésre, reklámmentesítésre, az oldal fenntartására használjuk fel!

Az oldal támogatása más oldal által (gportal):

 • A Root menü:Extrák menüpont alatt van lehetőséged kreditküldésre, ami 3 kreditbe kerül. Rákattintasz erre a lehetőségre..
 • Beírod a küldött emailcímét, jelen esetben a miénket, majd a küldeni kívánt kreditek számát.
 • A gportál még egyszer rákérdez, amire te okét nyomsz, és a kredit kódja már érkezik is felénk..

Bármelyik esetben hálásan fogadjuk a segítséget, melyet arra fordítunk:

- Bannermentesítésre. Tehát, hogy felül a GP-s banner, illetve a GP-s reklámok ne látszódjanak. Ez szükséges honlapunk élvezhetőségéhez.
- Tárhelynövelésre. Bár próbáltuk használni a kephost-ot, de mivel néha az oda feltöltött képek nem működnek, ezért GP-s tárhelynövelésre is szükségünk van. A cikkekhez, Egyéb dolgokhoz, mint pl a menühöz a képeket GP-re töltjük fel, s ezek a segítő képek nagyon "eszik" a tárhelyet.
- Extrákra. Pl. versenyeket indítunk, ahol a látogatóink kreditnyereményben részesülhetnek.
- Hirdetésre. Ritka, hogy kreditet hirdetésre használunk, de előfordulhat, ha találunk nagyobb látogatottságú honlapot, ahol kredit ellenében lehet hirdetni, illetve még ritkábban a GP-s bannercsíkra küldünk be hirdetést.

  

Eddigi támogatóink: 

Aniko56

Szekelyeva 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fibi 

Annamária 

Anyoca 

Danci73  

Marcsi 

Agika

Oceania  

Kurdi Kata  

HangokDalok  

Babszem58 

tviktoria

Kiacs

Aniko56  

Regina

Mama47

Pofi

Hidvégi Éva

Dozsóka 

Feketéné Marika

Fodor Éva (efod)

Bakonyi

Domokos Kinga

 Gaga

 tij1972

 T

Optimist

 Hegedüs Gyöngyi

 Emy

 Cafedes

 Fenyvesi Ági

Mama47/Zsike

Mszecsi

Anna

Szingli78

Hidvégi Éva

Mszecsi

Tucus

Maci

Nusikám

Magdolna

Csucsu

Fodorné Ágota

Köszönjük az eddigi támogatásokat! 

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG