Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Támogatom az oldalt

Figyelem!

Kötelezettség  nélkül, önszántadból  teszed, ha teszed , mi pedig nagyon megköszönjük.

Az oldal támogatása emelt díjas SMS-sel:

 • Küldd el SMS-ben a GKR szót az alábbi telefonszámok valamelyikére, attól függően, hány kreditet szeretnél nekünk küldeni:
  Figyelem! Egyelőre csak magyarországi mobiltelefonról lehetséges az emelt díjas SMS küldése.  06-90/444-142 --> az SMS ára 205.- Ft --> 20 kredit
  06-90/444-334 --> az SMS ára 305.- Ft --> 30 kredit
  06-90/643-443 --> az SMS ára 508.- Ft --> 55 kredit
  06-90/888-319 --> az SMS ára 1016.- Ft --> 120 kredit
  06-90/648-548 --> az SMS ára 1905.- Ft --> 250 kredit


   
 • Ezután egy nyolc karakteres kódot kapsz vissza SMS-ben.

 • A kapott kódot pontosan másold be egy email-be és küldd el az alábbi e-mail címre:
  enightlp@gmail.com

   
 • A kapott kódot tárhelynövelésre, reklámmentesítésre, az oldal fenntartására használjuk fel!

Az oldal támogatása más oldal által (gportal):

 • A Root menü:Extrák menüpont alatt van lehetőséged kreditküldésre, ami 3 kreditbe kerül. Rákattintasz erre a lehetőségre..
 • Beírod a küldött emailcímét, jelen esetben a miénket, majd a küldeni kívánt kreditek számát.
 • A gportál még egyszer rákérdez, amire te okét nyomsz, és a kredit kódja már érkezik is felénk..

Bármelyik esetben hálásan fogadjuk a segítséget, melyet arra fordítunk:

- Bannermentesítésre. Tehát, hogy felül a GP-s banner, illetve a GP-s reklámok ne látszódjanak. Ez szükséges honlapunk élvezhetőségéhez.
- Tárhelynövelésre. Bár próbáltuk használni a kephost-ot, de mivel néha az oda feltöltött képek nem működnek, ezért GP-s tárhelynövelésre is szükségünk van. A cikkekhez, Egyéb dolgokhoz, mint pl a menühöz a képeket GP-re töltjük fel, s ezek a segítő képek nagyon "eszik" a tárhelyet.
- Extrákra. Pl. versenyeket indítunk, ahol a látogatóink kreditnyereményben részesülhetnek.
- Hirdetésre. Ritka, hogy kreditet hirdetésre használunk, de előfordulhat, ha találunk nagyobb látogatottságú honlapot, ahol kredit ellenében lehet hirdetni, illetve még ritkábban a GP-s bannercsíkra küldünk be hirdetést.

  

Eddigi támogatóink: 

Aniko56

Szekelyeva 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fibi 

Annamária 

Anyoca 

Danci73  

Marcsi 

Agika

Oceania  

Kurdi Kata  

HangokDalok  

Babszem58 

tviktoria

Kiacs

Aniko56  

Regina

Mama47

Pofi

Hidvégi Éva

Dozsóka 

Feketéné Marika

Fodor Éva (efod)

Bakonyi

Domokos Kinga

 Gaga

 tij1972

 T

Optimist

 Hegedüs Gyöngyi

 Emy

 Cafedes

 Fenyvesi Ági

Mama47/Zsike

Mszecsi

Anna

Szingli78

Hidvégi Éva

Mszecsi

Tucus

Maci

Nusikám

Magdolna

Csucsu

Fodorné Ágota

Köszönjük az eddigi támogatásokat! 

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás