Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Mi a véleményed István új CD-jéről?

Ide leírhatjátok István megjelent  lemezeiről a véleményeteket.

 

Üdv.: a szerkesztők

296 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
2010.03.26. 10:15
zsanna

Akinek először sikerül megvennie, írja be!

2010.03.25. 16:44
farkasbalintedit

Szerintem Istvánnak nagyon jó lett az új száma !!Alig várom hogy megjelenjen  a CD-je,én nagyon imádom Istvánt!!!Várunk Győrbe István !!!!!

2010.03.25. 12:18
vibodiko

A Ments meg 2 is csodálatos, mind a két szöveg gyönyörű. A dallam szintén. Még egy nap a cd megjelenéséig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ó, figyeljétek ezt a dallamot.

Könnyű, akár a lélegzet dala,

s nádak között az esti szél imája." (Váci Mihály)

2010.03.22. 16:16
tpreka

A CD a lehető legjobb összefoglalása az elmúlt 32 évnek. Gyermeki hála, szeretet, csalódások emléke,szóval minden. KITARTÁST, ISTVÁN!!!!!

 

2010.03.20. 10:00
vibodiko

Szorgosan szavazztunk tovább is, hiszen hetenként értékelik a sorrendet.

Egyébként már csak egy hét és megjelenik a cd!!!!!!  Remélem az eladási listán is első helyre kerül, mert igazi rajongó nem másol, hanem megveszi.

2010.03.20. 00:16
zsanna

István 11 nap után első helyen van a zene.hu slágerlistáján a vadonatúj Ments meg című saját számával! Ez nem semmi!

2010.03.17. 08:57
zsanna

Figyeljétek, hogy ellendrukkerek is vannak az oldalon. Ahol István új daláról lehet szavazni, van néhány érthetetlen szavazat: "inkább ne is hallottam volna" ??? Kik lehetnek ezek?

2010.03.12. 17:18
erica

Nagyon örültem , István CD  jének, mekem mind a három szám nagyo ntezszik . Nagyon meg hatottak, végig sirtam . Imádni való ember, csodálatos szeretetet árasztó hanggal.Minden nap meg halgatom. Nagyon várom már a nagy lemezét .Igazatok van  csodák pedig vannak és az álmok valora válhatnak. Szivböl kivánom hogy István álmai mind valora váljanak.  Köszönjűk hogy vagy nekünk . ISTVÁN SOK ÖRÖMÖT ÉS SZERETETBEN GAZDAG  ÉLETET KIVÁNOK .ERICA.

2010.03.12. 11:07
zsike

Kedves Vibodika! Ennél találóbb idézetet nehezen lehetne találni! Ez a DAL egy gyönyörű IMA, és Isten meg is hallgatta István könyörgését Remélem, lassan oldódik Istvánban ez a sok keserűség és fájdalom, ami ebből a dalból árad. Most már biztosan HISZ ÉS BÍZIK ÚJRA

Mindannyiunknak ezt kívánom, ahogy István is mondta az egyik fellépésén

üdv. Zsike

2010.03.11. 21:51
vibodiko

Már sokadjára hallgattam meg István saját dalát . Annyira szépen mondja a szöveget, gyönyörűen artikulál, teljesen érthetően mond mindent. Nagyon jó hallgatni.

"Szertefoszlik az utolsó dallam a légben,

a világ egy pillanatig nem vesz lélegzetet, ennyi szépség után." (Stephen King)

Hát nem igaz? Szerintem teljesen illik a számra ez az idézet. 

2010.03.10. 13:25
Kriszta

Ma végre (!!!!!!!!!!!!!!!) sikerült a CD-t kézbe/lejátszóba kapnom, így meg tudtam hallgatni a 3 gyönyörű dalt... Először az otthonunkba hallgattam meg a CD-t, a dalok lejátszása alatt csak néztem a 10 hónapos kisfiamat és majdnem kitört rajtam a sírás olyan hatással volt rám István csodálatos hangja, eközben a fiam a játékokat eltolva feszülten figyelt a "hangra"... Nem sokkal utána el kellett mennem otthonról, így vittem a CD-t és meghallgattam ismét, de már az autóban... Olyan felszabadító, könnyed és tiszta volt István hangja, hogy egyszer csak elkezdtem énekelni én is a böte hangommal, majd átnéztem a mellettem álló autóba... és mosolyogva néztek rám... Szóval, lázasan várom a nagylemezt!!!

2010.03.09. 21:09
aniko56

Vibodiko,csodás,hogy mindenre van egy-két találó idézeted.A lányom 20.szülinapjára egy gyüjteményt készítek.Útravaló címmel.Az általad küldöttek,és persze az oldalon található jónéhány is benne lesznek.  Valóban érzem,látom Istvánt ebben a dalban. Örülök,hogy már túljutott ezen a lelkiállapoton és boldognak látom mostanában a fellépéseken készült videókon. Most én is boldog vagyok,hogy köztetek lehetek. Szép.zenés estét kívánok:Anikó

2010.03.09. 20:45
vibodiko

A ma hallott saját dallal kapcsolatban:

"Csodák igenis vannak,

és az álmok néha valóra válnak."

Ugye érzitek a dalt hallgatva:

"A zene egy csapásra, közvetlenül visz át abba a lelkiállapotba, amelyben az volt, aki a zenét írta."

(Lev Tolsztoj)

2010.03.09. 20:00
aniko56

Ó,Istenem,mint egy festmény...aztán olyan felkavaró,fölemelő...Ha van még olyan,aki eddig nem tette,ezután biztosan a szívébe zárja Ő-t.

2010.03.09. 19:36
aniko56

Nagyon szép a saját dal!!!  István mély érzelmeket,reményt,fohászt,vágyakat fogalmazott meg egyedi,költői nyelven. A zenei rész sem egy sablonos,kifejezi azt az érzelmi hullámzást,amiről szól a dal. első hallásra ez jutott eszembe,de gondolom,hogy ha sokszor hallom,újabb dolgokat is fölfedezek majd benne. Abban biztos vagyok,hogy dalszerzőnek és szövegírónak is nagyon tehetséges a MI Istvánunk!

2010.03.07. 23:11
szekelyeva

Sziasztok! Ha valaki még nem tudta megvenni a cd-t, a déli pályaudvari metro bejárata előtti újságosnál ma láttam, hogy kapható. Éva

2010.03.05. 19:02
MsMaci2

Annyira  szépen énekel,hogy mindíg sírok, amikor az

"Úgy szeretném meghálálni" c. dalt énekli!

Csodálatos hangja van!

                              

2010.03.05. 10:29
zsanna

De jó, hogy már csak három hét van a nagylemezig! Láttátok a fókuszt? Gyönyörű István saját száma. Jó lesz erre is időben rástartolni.

2010.03.04. 23:31
fulopiren

szia radicsmarika! örülök, hogy végre arról a környékről is van itt valaki, ahol én lakom. én ugyan bácsbokodi vagyok, de ide 1, azaz egy cd-t hoztak, úgyhogy én is Baján próbáltam beszerezni, az egész város talán 50 db-ot kapott. holnap próbálkozom újra, hátha a második eresztésből még sikerül kapnon. nagyon jó lenne, mert meghallgattam, nagyon szépek a dalok. ha sikerül kapnom valahol, megírom neked, hogy hol.

2010.03.04. 16:54
dozsoka

Herby, nekem is megvan a neten a lemez, de én ennek ellenére tovább vadásztam, mert "saját" lemezt akartam!! És még úgy is érzem, hogy jót teszek Istvánnak is. Ezért aztán megvettem, mikor újra lehetett kapni. De igazad van, nem volt jó az üzleti taktika.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.