Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Mi a véleményed István új CD-jéről?

Ide leírhatjátok István megjelent  lemezeiről a véleményeteket.

 

Üdv.: a szerkesztők

296 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
2010.12.06. 08:44
eDit

Ibolya, értem én amit gondolsz, amit érzel: pontosan. Volt egy idő, amikor kerestem a titkot, a varázst, de beláttam, nincs titok, nincs varázs: Ő van, Ő, aki minden megszólalásában saját magát adja nekünk, a legbensőbbjéből. Ezért is különb Ő egyelőre mint bárki más az előadók közül! Nem tehetek mást, csak megköszönhetem a lélektől lélekig szóló ÜZENETET.

2010.12.04. 10:33
Ibolya

Nem tudom hanyadszor hallgatom az új lemez dalait, nem tudok betelni vele, egyre jobban tetszik ! Ez is platina lesz ! Megértem pár évet, de ennyire nem szerettem még énekest ! Csodás hangu, szeretnivaló ember !Nagyon sikert kivánok neki, rég nem hallottam hozzá hasonló hangot ! Tisztán, gyönyörűen énekel !

2010.11.25. 15:38
KLMN

Elnézéseteket kérem, véletlenül sem reklámnak szántam, csak úgy gondoltam más is lehet az én helyzetemben és örülni fog, hogy meghallgathatja.

Ezuton megkérem a szerkesztőket, töröljék előző beirásomat és még egyszer bocsánatot kérek. Köszönöm, Kelemen M.

2010.11.25. 15:13
zsanna

Kedves KLMN, értem a jó szándékot, de torrent oldalakat azért nem reklámozunk.

2010.11.25. 14:30
KLMN
Moderált hozzászólás
2010.11.25. 06:53
Mercike

Nahát, ezt én is már észrevettem!!! 


2010.11.22 15:23
eDit

Figyeltétek, hogy a "Repülj hát"-nál az a rimikus taps van a háttérben - talán egy gondolattal lassabban - mint a Quenn: 'We will Rock You'"-ban?! Gondolom amellett, hogy nagyon klassz, tisztelgés is.

Hát, lányok, ezt megcsinálták a fiúk!

2010.11.24. 09:22
zsanna

Opti, nem lehet csodálni, az énekesnek István a konkurrencia. Nem egy ember kommentelte az Olcsó vigasz videóihoz, hogy jobb, mint az eredeti.

2010.11.24. 07:56
optimist

A Bikinis szemüveges Németh Alajos, a riportban  balról,

lehidalt, mikor meghallotta profin, és egyedien előadott dalukat, ill. meglátta a  különleges kézírást.

Nyilván, meghallgattak egy-két dalt, ezért mondhatta, hogya LELKE, is benne van a kézírásban!  "Óh áldott, óh áldott, a kezeírása " (Arany J.)

 Szerintem, Ő találta kui hogy lépjen fel velük a jövő héten

 Az énekes D. Nagy Lajos, már 20 éve is ...... volt, és most sem tett rám túl jó benyomást.

2010.11.23. 23:01
eDit

Látva a videót a találkozásukról: addig legyek szegény asszony, amí az Első Emelet szerzői nem írnak dalt Istvánnak.

2010.11.23. 09:07
aniko56

Már belémivódott néhány dallam,néhány sor-olyannyira,hogy naphosszat zakatol bennem...éjjel-nappal. Minél többet hallgatom,annálinkább úgy érzem,hogy szinte mindből lehet"sláger" vagyis szerethető,dúdolható,bennünk munkálkodó üzenet....Gyönyörűszép ez a lemez...és még hová vezethet ez az Út???!!!!

2010.11.22. 19:36
fulopiren

Nem írok elemzéseket, mert nem szeretek fellengzős lenni, és nem is tudok. (elemzést írni sem)

A  cd-ről nekem az absolut number one a Gyönyörű szép. azért, mert gyönyörű, és szép.

A dobogó következő fokán a Száz, mert Istvános, nagyon, és 101-ik arcát mutatja nekünk.

Harmadik helyen a Bárhol c. dal áll, és ha így folytatja, bárhol, bármikor megállja a helyét. Nem kell

         már aggódni érte, pedig olyan jó volt aggódni érte.

Következő helyeken vállvetve a két feldolgozás, nekem mindegyik jobban tetszik, mint az eredeti.

A többi vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, egyik jobban tetszett, másik kevéssé.

2010.11.22. 19:19
optimist

Köszönöm Lányok az elemzéseket.

 Vitaminnak, talán nem véletlenül a Repülj hát a kedvence.

2010.11.22. 15:32
zsanna

Edit, tényleg tele van gyönyörűséggel, és egyre újabbakat fedez fel az ember, mint mikor egy verset századszor olvasol.

2010.11.22. 15:23
eDit

Figyeltétek, hogy a "Repülj hát"-nál az a rimikus taps van a háttérben - talán egy gondolattal lassabban - mint a Quenn: 'We will Rock You'"-ban?! Gondolom amellett, hogy nagyon klassz, tisztelgés is.

Hát, lányok, ezt megcsinálták a fiúk!

2010.11.22. 14:58
zsanna

Zsike!

2010.11.22. 14:56
mama47/zsike

.... ahogy a Repülj hát c. dal indul....... az egyszerűen BEHALÁS - és végig csupa-csupa BORZONGÁS

2010.11.22. 14:19
mama47/zsike

...a halk, még a leghalkabb sóhajokat kifelejtettem a felsorolásból - pedig azoktól aztán jön a borzongás

2010.11.22. 14:18
mama47/zsike

Zsanna, én ezért szeretem fejhallgatóval hallgatni, akkor lehet igazán élvezni, ahogy - én úgy szoktam mondani - sír a gitár, átsuhan az ember agyán - mindenén - egy-egy zongorafutam, egy-egy dobszóló Külön élvezem, hogy van amikor a vokál a jobb fülemben szól, kellemesen, halkan, alig észrevehetően - miközben a zene vagy a HANG vagy mindkettő hangosan dübörög a fejemben

Behunyt szemmel pedig - teljesen kizárva a külvilágot - LÁTOM is a dalokat  

Ahányszor újra hallgatom, mindig tudnék újat és újat írni, rengeteg érzést kavarnak fel bennem ezek a gyönyörű dalok (is)

2010.11.22. 13:02
zsanna

Mint már többször leszögeztem, én nem vagyok képzett zeneértő. Így hát csak most jutottam el odáig, amit Edit az első meghallgatás után már észrevett, hogy milyen jó a hangszerelés, a vokál, a hangszerszólók. Most már, ha figyelek, el tudok szakadni az összhatás, és István hangjának bűvöletétől, és tudok figyelni ezekre is. Nem tudom , mitől fájdul, vagy dobban meg a szívem, csak ha figyelem, hogy egy feljajduló gitár, egy ravasz dobütés, vagy a vokál ellenpontjai is hozzájárulnak ehhez. Nagyon jó a csapat, nagyon jó az összmunka.

2010.11.21. 23:25
optimist

 A Te vagy a minden,

pl. azért tetszik, mert itt végre, ezen a lemezen is kiereszti a csodálatos hangját, és a végén, az ötvenedik fajta sóhajtásával  szívszakadást okozó bársonyos hangon fejezi be az "imát", a vallomást.

Ezeknek, a nyakadba suttogom típusú nyögéseknek suttogásoknak, óriási mestere, művésze (pl. Still loving You, Kinőtt a szárnyunk stb).

Major Eszter, pedig Tabáni lélek hangja, azaz, a szöveg teljesen illeszkedik István egyéniségéhez.

Nekem is sokat kellett hallgatni, hogy igazán megérintsen.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.