Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Mi a véleményed István új CD-jéről?

Ide leírhatjátok István megjelent  lemezeiről a véleményeteket.

 

Üdv.: a szerkesztők

296 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
2010.11.21. 15:47
optimist

Mercike, Tuti, rajtunk nem múlik.

Edit, egyetértek, néha már félelmetes, hogy a saját "kottája",előre kidolgozott terve alapján él. Monoton, konokon.

 Visszanéztem, hallgattam, hogy mit nyilatkozott, tavaly október óta, szinte szó szerint úgy alakulnak a dolgok.

( Habitus, munka, zenei stílus, anyagiak, és felhasználásuk, magánélet, lakás, media, távlati elképzelések stb.)

Majdnem, hogy érzem, amikor "új lapra fordít"!

Mint a legtöbb embernél, ugyanaz az erénye, mint a hibája, de ennek kifejtése, túl hosszú.Biztos érted is, mire gondolok!

2010.11.21. 09:45
Mercike

Én nem tudom úgy megfogalmazni az albumról a gondolataimat. Viszont, nagyon tetszik, igényes és a számoknak van mondanivalója. Tuti platina lesz ez a lemez is!

2010.11.21. 09:25
eDit

A cd tartalmát, mondanivalóját tekintve: tudatos, átgondolt. Kezdődik valahol és megérkezik valahová. (Szeretem Istvánban a tudatosságot.) Helyes az út amire lépett. További sok sikert István, kedves fiam (fiunk)!

2010.11.20. 21:12
mama47/zsike

Optikám, Editkém! nem tudom, olvastátok-e, amit a Nem lesz már c. dalról írtam?

" A Nem lesz már c. dalban pedig megfogalmazta  eddigi élete minden csalódását, kudarcát, ugyanakkor azt is, hogy hiába a sok akadékoskodó, hiába próbálják átformálni, háttérbe szorítani, Ő most már elég erős ahhoz, hogy haladjon a maga útján, megállíthatatlanul - ha úgy tetszik - KONOKUL :-)

2010.11.20. 17:47
optimist

eDit kíváló elemzéséhez

 Nem lesz már

 István, amióta ismerjük, KONOKUL ezen az úton halad. És a valóságban is, ha néha, az általunk vártnál  néha kicsit lassabban is,de sikerül áttörnie a falakat,  még azokat is, amelyeket Ő állított.

2010.11.20. 16:35
zsanna

Én is felülvizsgálom, amit a Száz című szám szövegéről első felindulásból írtam: igaz, hogy vannak sutaságok, néha a zene ritmusa felülbírálja a szövegét, de a refrén nagyon jó, és ami a fő, a szöveg lényege, a költőisége szép. A zenéje pedig már először is tetszett. Egyszer talán kiderül, valami riportból, hogy került ez a két lengyel szám, és Tomek Lubert István látókörébe.

2010.11.20. 13:44
zsanna

Editkém!

Ugye, hogy mindig újat találsz benne? Szerintem nagyon érdekes ebben az albumban, hogy nem adja meg egyszerre magát, olyan, mint István, bizalom kell hozzá, és ráhangolódás. De megéri, mert akkor kinyílik minden szépsége.

2010.11.20. 10:49
eDit
Kislányok, miután két meghallgatást követően véleményt mondtam István Gyönyörű szép c. cd-jéről, azt mondtátok, hogy hallgassam meg többször és akkor mondjak újra valamit.
 
Megtettem. Ötödik meghallgatást követően ez a benyomásom:
 
1. A címadó dal csodaszép, varázslatos minden szempontból.
 
2. A Szabadság vándorai megkapóan szép, mondanivalóját tekintve is tökéletes. Nagyszerű a zenekar, a hangzás is.
 
3. Olcsó vigasz
Dinamikus, kemény, remek a zenei háttér. Sokkal dinamikusabb mint az eddigi előadások. Kőkemény ritmusok, amihez István kiválóan alkalmazkodik. Nagyon jó. Eddig nem jegyeztem ezt a számot. Érdekes a kettősség, ahogyan István egyrészt rockos, kemény, másrészt lírai amikor szükséges.
 
4. Bárhol
Szép, kinyílt hang. Nekem ez a sláger. Visszafogott és kinyílt egyszerre. Nagy-nagyon szép. Zenei kíséret is gazdag. Ragyog a hangja. Mit tagadjam: kész vagyok...
 
5. Te vagy a minden
Ritmikus, változatos, izgalmasak a ritmus- és különösen a dallam változtatások. A dallam is eltér az átlagtól. A hangja telt, gyönyörű.
 
6. Repült hát
Biztosan befolyásol személyesen az, hogy ez az a nap, amikor a számomra legkedvesebb, értékes barátnőt elveszítettem. Anno ezen a napon énekelte Ő a Gyertyákat.
"Repülj a szíven át..." Ez a dal gyönyörű, hibátlan. Áradó, csodálatos dallam. A zenei alap csodálatos. KATARTIKUS.
 
7. Száz
Mindegy, hogy ki a szerző (bocs, tisztelt Szerző!). Ez a dal nagyon istvános; az ő hangsúlyaival.
 
8. Álmos reggel
Nagyon jó a zenei alap. Jó a refrén, nagyon jól szól a hangja a refrénben.
 
9. Tűz
Szép a dallam. Értem az üzenetet. (Mégis sok az "é", csiszolhattak volna még a szövegen. ) Nagyon, nagyon jó a zenei kíséret!
 
10. Nem lesz már
Kőkemény zenei kezdés, igazi dinamikus rock, kérlelhetetlen, eltökélt, konok - mint (szerintem) István. Ez az az István, akit nem ismernek sokan, mert beszorítják a skatulyába, pedig ez ő igazán! Pontosabban: ez is ő. Ezt hallgatva még jobban szereten a lírai énjét is. Hol volt eddig? Mindegy: most kitört belőle..., végre!
 
Összefoglalva.
Ez a cd NAGYON JÓ.
2010.11.20. 00:27
mama47/zsike

Terike

2010.11.20. 00:08
terike

Nagyon is jól van ez így Zsike!!!!

2010.11.19. 20:47
bogarka46

Juj, ezt nem ide , hanem a Csevibe szántam!   Bocsi!

2010.11.19. 20:43
bogarka46

Az RTL Reflektorában most volt egy perc Istvánról, hogy kedvesével szívesen járnak múzeumokba, és István szívesen tart tárlatvezetést neki! 

2010.11.19. 17:18
mama47/zsike

Bogika, Terike! csatlakozom a "kicsit sem elfogultak" csapatához, én szoktam mondogatni, ha István a Boci-boci tarkát énekelné, nekem az is tetszene.......  ez van.... de jó van ez így - szerintem

Persze ettől függetlenül tényleg nagyon tetszik az új lemez (is)

2010.11.19. 14:21
terike

Amúgy meg hol legyen az ember elfogult, ha nem a rajongói oldalon ?

2010.11.19. 14:17
terike

jav: tudom

2010.11.19. 14:12
terike

Bogi ! Én is elfogult vagyok! Tzdom, hogy amihez  "nyúl" ,az csak jó lehet !

2010.11.19. 13:29
mama47/zsike

Porci

2010.11.19. 13:28
mama47/zsike

Editkém drága! hát ez alapos elemzés, köszönöm, valami ilyet vártam Tőled  

Egyetértek Zsannával, ha majd sokadszor hallgatod, még több "mindent" fogsz felfedezni - én legalábbis így voltam/vagyok vele -, de a lényeg valóban az, hogy ez a JELEN és nagyon jól vannak összeválogatva a dalok A gitárszólók elsőre megragadtak, az egész zenei alap nagyon tetszik :-)

Örömmel olvastam írásodat

2010.11.19. 13:06
bogarka46

Drága eDit!   Annyira vártam már, hogy a Te véleményedet is halljam, és nagyon köszönöm!    Részletes, objektív értékeléseden érződik a szakmai ismeret, de azért a szíved is átjött  rajta!!! Élvezet volt olvasni ezt is, nemcsak a gyönyörű reggeli gondolataidat!

Porcinak meg külön küldök egy nagy puszit!!!

(Én sajna, elfogult vagyok mindenben, ami Istvánnal kapcsolatosan! Szégyelljem?)

2010.11.19. 12:56
terike

Porci !

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.