Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Mi a véleményed István új CD-jéről?

Ide leírhatjátok István megjelent  lemezeiről a véleményeteket.

 

Üdv.: a szerkesztők

296 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 KorábbiakLegelső hozzászólások
2010.03.27. 09:53
zsanna

Én azt olvastam valamelyik cseten, hogy a Ments meg2 volt eredetileg István szerzeménye, és átíratták vele. Az átírt változat jelent meg először, és ő akarta az eredetit is közreadni.

2010.03.27. 08:40
Évi

Szia AKIRAM, a Könnyü álmot hozzon az éj c. számot eredetileg Charlie énekelte. a Youtube-on megnézheted, szerintem István előadásában más megvilágitásban jött le, sokkal szebb. A Máté Péter számokból szerintem is lehetett volna másikat (is) választani, pl. az ott állsz az ut végén, de ezek is szépek, de sok sok még szebb van.

A cimadó dal gyönyörü, de miért kellett kétszer ugyanazt felvenni, ha van a másik szöveggel is, hátha fény derül majd rá.

Szeretettel üdvözöllek és mindenkinek szép hétvégét, és meghitt zenehallgatást, én már elkezdtem...

Éva


2010.03.27 08:08
AKIRAM

A bónusz Ments meg ugyanaz mint a másik , nem a 2. es változat amit a NING-en lehetett hallani. Lehet hogy ezt a karácsonyi lemezen adják ki. Minél többször hallgatja az ember, annál jobban tetszik. De Máté Pétertől jobb számokat is választhattak volna.Ki tudja a könnyű álmot számot ki énekelte eredetileg? Az első szám az elfelejtett hang is csadálatos. De István száma a legjobb, a legeredetibb, egyéni, és a szövege is megindító. Méltán ez lett a főcím.

2010.03.27. 08:08
AKIRAM

A bónusz Ments meg ugyanaz mint a másik , nem a 2. es változat amit a NING-en lehetett hallani. Lehet hogy ezt a karácsonyi lemezen adják ki. Minél többször hallgatja az ember, annál jobban tetszik. De Máté Pétertől jobb számokat is választhattak volna.Ki tudja a könnyű álmot számot ki énekelte eredetileg? Az első szám az elfelejtett hang is csadálatos. De István száma a legjobb, a legeredetibb, egyéni, és a szövege is megindító. Méltán ez lett a főcím.

2010.03.27. 07:37
Ili56

Sziasztok !

Mindenkinek azt ajánlom, hogy úgy hallgassa meg az új CD-t, hogy egymaga szárkózzon be egy szobába és hallgassa végig. Egyszerűen gyönyörű , nem lehet abba hagyni.István hangja annyira szép és érzelmes.

Megszeretném említeni, hogy fantasztikus a hangszerelése a daloknak.Dicséret és köszönet illeti meg azokat akik ebben résztvettek,névszerint István felsorolta a CD borítóján.(lsd. képek)

Csak hallgatom,csak hallgatom....

Szép napot Mindenkinek !

2010.03.27. 07:11
Évi

Kedves Zsanna, és ki fogod birni? Én addig sétálgattam a MediaMarktban, mig rám nem telefonáltak, hogy igen, megérkezett, de a meghallgatáshoz kellett egy kis ráhangolódás, hiszen három hónapja erre vártunk, nem?

Egyébként ez csodálatos, nekem is ez a véleményem, kár, hogy nem én irtam le, de akkor is igaz!

  Brilliáns az új  lemez,  már nem is tudom hányszor hallgatom végig.  Platina lesz az biztos.  Most látom hogy a legdrágább ékszerekhez  hasonlítom az  új CD-t. Nos hogy  fokozzam  az ékszerek felsorolását  István hangja  viszont olyan  mint  a Gyémánt, kemény, szikrázóan fényes és nagggggyooooon  drága .

Éva


2010.03.26 21:59
zsanna

„Gratulálok a boldog tulajdonosoknak! Én titkosan tudom, hogy ajándékba fogom kapni, de csak egy hét múlva.

2010.03.27. 02:41
fibi

vagyis "minden" erőm elhagyott, dehát saját kútfőből az első változat se rossz már, kezdem fujni az egészet, csak még nem sorban.

2010.03.27. 02:40
fibi

Édes Istenem, miket élhetett át, ha ilyen szöveg született belőle?

"Lelkem szárnyal, de érzem, erőm elhagyott"

Egyemmeg.

2010.03.27. 01:16
fibi

zsanna!

Jobb ha megveszed, 1 hetet kibirni lehetetlen. Majd az egyiket használod, hallgatod, a másikat meg dedikáltatod és üvegkalitkába teszed, örök emlékül.

2010.03.27. 01:14
fibi

Kedves Magdolna!

Téged még nem igen láttalak a csetfalon, bár ki tudja, ma este is elgurult a cavintonom.

Ezt az értékelést talán senki nem tudja felül múlni, annyira szépen írtad le, hogy már szinte jött vele a szíved is. Köszönöm szépen!

Most már felmondok mindenkinek, muszáj engem mindig megríkatni?

2010.03.27. 01:12
fibi

Édesem, Gagám!

Szerintem innen át leszel helyezve, mert ez a rovat itten az István CD-iről szólna.

Aki pedig Istvánból nem készül rendesen, az azonnal megbukik, mehet a Naphoz fűtőnek.

Imádlak, nagyon édes vagy! Aszem már kivételezek is veled, úgyhogy lassan én is le leszek ültetve.

Puszillak

fibi

2010.03.26. 21:59
zsanna

Gratulálok a boldog tulajdonosoknak! Én titkosan tudom, hogy ajándékba fogom kapni, de csak egy hét múlva.

2010.03.26. 21:04
MAGDOLNA

Egyszerűen  Brilliáns az új  lemez,  már nem is tudom hányszor hallgatom végig.  Platina lesz az biztos.  Most látom hogy a legdrágább ékszerekhez  hasonlítom az  új CD-t. Nos hogy  fokozzam  az ékszerek felsorolását  István hangja  viszont olyan  mint  a Gyémánt, kemény, szikrázóan fényes és nagggggyooooon  drága . 

2010.03.26. 19:05
Gaga

fibi tanárnő kérem! 

Bocsánat..., akkor most egyes, ugye?......leülhetek?

(De ma má' kaptam tanárnénitől ötöst is.....informatika órán.........)

Legközelebb ígérem....felkészülök......, de akkor hányast kap az, aki biztonsági őrnek vagy pincérnek titulálja István bácsit....?!!!

Most nincs puszi, Gaga

Csak vágólap van....

2010.03.26. 18:59
fibi

Gaga!

Hát ez lehet kérdés, hogy jó -e? Tessék jobban felkészülni.

2010.03.26. 18:45
Gaga

De jó Nektek lányok!!!!!......na, majd a hétvégén csak találok olyan helyet, ahol kapható....!  És jóóóóóóóóóó???!!!!!!

Vibodiko Drága!

Képzeld, egyszer én is jártam így....., amikor kerestem a Blikkes-kis cd-jét Istvánnak.....kérdezte tágranyílt, csodálkozó szemekkel az eladónő...."Ki az a Tabáni István??!!"  Mondom Neki, hogy ...."a Csillag születik verseny győztese".....Mire Ő...."Ja , már tudom, az a csendes, szerény pincérfiú"........

Hát......no comment......Aranyos story!

De az a szerencsétlen Te eladónőd....., hogy nem engedte nézni neki a férje a műsort......a "biztonsági őrről".......Döbbenet! Szegény nő! Mik vannak?!!!! ?!!!!????

Mert az még oké, hogy morognak a férjurak néha-néha, ha "túlrajongjuk" magunkat.....és el sem mozdulunk a számítógép elől..... .........de azért eltiltani valakit egy ilyen műsor nézésétől.....?!!

Puszi, Gaga

2010.03.26. 18:33
sugica79

SZIASZTOK! MI IS MEGVETTÜK  A  WEST END CITY CENTERBEN LEHET KAPNI A MEDIA MARKT ÜZLETBEN  RENGETEG VOLT BELÖLE!!!!!!!!!!!!!

2010.03.26. 17:51
Ili56

Szia Zsanna !

Én már boldog tulajdonos vagyok !

2010.03.26. 16:55
Annamária

Hahó lányok, megkaptam a CD-t  és már X-szer hallgatom.....csodálatos....imádom!!!

A lelőhely: Bp. Campona Electo World . Már nyitásra ott voltam, de valami gond volt a csomagolással és csak

d.u érkezett. Nagyon rendesek voltak , ideszóltak telefonon amikor megkapták és én "rohantam"...

Ja és az első héten 20 % kedvezménnyel árulják!!!

Puszi mindenkinek

Annamária

2010.03.26. 14:17
vibodiko

Hahó, sajnos Egerbe lehet, hogy csak egy hét múlva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jön meg a cd. Rémes.

Az egyik boltban azt kérdezte az eladó, nem fiatal baba, hogy ki az a Tabáni, mert már sokan keresték. Ja az a biztonsági őr, aki annyira szerény???? Gyorsan továbbképeztem. Azt mondta, hogy azért nincs képben, mert a férje nem engedte, hogy ezt a műsort nézze. Hát, nem semmi.

2010.03.26. 14:14
Gaga

Még nem sikerült megvenni.......az üzletekben azt mondják, hogy a számítógépes rendszerükben valóban a mai nap jelenik meg....., de a gyakorlatban még nem kaptak egy darabot sem belőle...........

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.