Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Tabáni István aranylemezes lett - Reflektor - 2010.04.23.

Aranylemez a Ments meg

Képek ITT

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2010.04.25. 22:01
kerike

Drága Istvánunk!!!

Nagyon nagy szeretettel gratulálok  első ARANYLEMEZ-edhez, kivánom, hogy továbbra is ilyen szerény, emberi maradj, mint amilyen most vagy!

Hangod, mely egyszer simogató és lágy, máskor erőteljes és csodás, hatalmas kincs, nagyon vigyázz rá, hogy mi, rajongóid hosszu-hosszu évekig élvezhessük. Nagyon várom már május 13-át, hogy a Symában ismét láthassalak, hallhassalak,csak egy a baj, nagyon lassan halad az idő,még addig sokat kell aludni, de addig is igyekszem minden képet és videót megnézni RÓLAD!!!!! Hatalmas tehetség vagy, tiszta szivemből

                                                                         G R A T U L Á L O K     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

2010.04.24. 17:45
erica

István egy szerény, értékekkel teli , nagyszerű EMBER, aki megtudja becsűlni mind azt a jót amit kap.Éstöbszőrösen adja nekünk vissza,csodálatos hangjával, szeretetével amit sugároz felénk dalaiban.Amit Ő képvisel az maga a művészet.Nagyon örülök  részese lehetek ennek acsodának. István egysok oldalú müvész, aki aszivét lelkét, adja nekünk. Ő képviseli mid azt sok szépet és jót amire az emberek vágynak István szivből gatulálok az ARANYLEMEZEDHEZ,SOK SZÉPET ÉS JÓT KIVÁNOK,NEKED.szeretettel.  erica.

2010.04.24. 15:27
optimist

Tulajdonképpen, tényleg meglepődött, tényleg örül, tényleg szerény, tényleg értékeli, nem felejti mind az a jót, és támogatást, amit bárkitől kapott. Egyre választékosabban beszél. Minden helyzetben TERMÉSZETES, és fantasztikus HANGja

van! Nem is  elsősorban a hangereje, azengés, hanem hangszínei, és ahogy játszik, ÉL ezzel a"hangszerrel".

(Ja , és a gyönyörű kifejező szemei mellett van egy kis  pocija-de ezt Ő is tudja.)

  Talán , lassan azt is érzi, felfogja, hogy tényleg sokan szeretik, rezonálnak arra a művészetre, és tipusra, amit Ő képvisel.

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.