Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Scherzo koncert

A felvételekért köszönet Kovács Edit számára!

Képeket a Scherzo fellépésről megnézhetitek IDE kattintva!

10 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2010.03.29. 12:58
fibi

Nekem a pacuha ruci teccik rajta.

Komolyra forditva: Élvezhető a fényév a "szerkóékkal", csak itt nem volt valami jó a hangosítás, inkább mondom úgy, hogy katasztófa volt, a helyszínen lévők biztos élvezték, de innen nézve nem valami felemelő. Nem baj, engem kárpótolt a látvány, a pacuhasága, imádom!

2010.03.29. 12:31
dozsoka

Hát akkor én is ide írom a véleményemet. Túl hangos volt a zene, nem érvényesült István hangja. Arra pedig nincs szüksége, hogy túlordítsa a zenét, figyelnie kell a hangszálaira, jelenleg az a kenyere. Persze, sokat köszönhet a zenekarnak, biztos ott kapott egy kis önbizalmat, amivel el mert indulni a Megában, és a Csillag születikben, ha ők nem biztatják, biztos nem mert volna belevágni. De vannak olyan dalok, amelyek rock-osítva nem jók. A fényév távolság pedig kimondottan lírai, érzelmes szám, az maradjon meg olyannak, ahogy Presser Gábor megírta, és Kaszás Attila, majd István énekelte.

2010.03.29. 11:49
Vezuv22

Én is nagyon örülök hogy István ha kis időre is de  eljött a Scherzós barátai közé Szombat este! Felemelő és megható pillanat volt mikor a színpadon átüölelve üdvözölték egymást! Én ott voltam és éreztem hogy István nem kényszerből hanem baráti szeretetből ment  fel zenésztársaihoz!Én nagy örömmel halgatnám Istvánt Scherzos számokat is énekelni! Igazi rockot! Szerintem mindenféleképpenIstvánnak ott a helye köztük Velük is tud érvényesülni! Nagyon szeretem a Scherzo Band et és persze Istvánt is! Bízom benne nagyon sokszor fognak együtt játszani! Én biztos ott leszek !

2010.03.29. 08:57
zsanna

Nagyon örülök, hogy végre István fel tudott lépni a saját zenekarával, és jó volt látni, hogy a barátság is töretlen, habár talán már jó fél éve nem is játszhattak együtt. Ezzel megválaszolta a rosszindulatú újságcikkeket is. Nekem nagyon tetszik ez a keményebb vonal is Istvánnal. A Scherzot persze ebből a két felvételből nem lehet megítélni:  láthatólag István alá játszottak, és valami technikai gond is lehetett. Ezzel együtt nagy élmény volt!

2010.03.29. 08:55
Gaga

Vagy dehogynem láttuk őt már rockot énekelni , butaságot írtam......., csak az valahogy más volt.....olyan szolidabb, visszafogottabb....... Ő mindenben jó......csak eressze ki azt a szép hangját....

Puszi Nektek, Gaga

2010.03.29. 08:24
zsike

Sziasztok! Én is szívesebben hallgatom a CSISZ-es Fényév-et, persze lehet, hogy csak azért, mert akkor látom magam előtt Istvánt a színpadon és rögtön el is érzékenyülök. Aztán eszembe jut, hogy azóta már mennyire felszabadultabb, boldogabb, ami minden egyes fellépésnél egyre jobban látszik és ennek nagyon örülök. Szerintem a saját zenekara kicsit túl hangos, elnyomja István gyönyörű hangját. Ettől függetlenül jó látni, hogy milyen szívesen van együtt a Barátaival

Üdv. mindenkinek: mama47(zsike)

2010.03.29. 08:19
AKIRAM

Kedes MÉva!

Istvánnak olyan szép hangszíne és olyan nagy hangterjedelme van, hogy ezekben a Scherzo számokban nem érvényesül. Ezeket más is el tudja énekelni. De a Still loving yout azt hiszem más nem és igazán Istvánnak ebben van az erőssége.

2010.03.29. 08:13
Gaga

Sziasztok!

Igen, ez tipikusan ízlések különbőzőségének kérdése....kinek mi tetszik...hála Istennek nem vagyunk egyformák.....! Én  akirammal értek egyet, hogy a Fényév távolság nekem sem tetszik így rockosított változatban.... Istvánhoz és az Ő lelki alkatához szerintem is jobban illik egy líraibb, érzelmesebb műfaj....(bár lehet, hogy csak azért, mert a rock-ban még nem ismerjük....!) Az Oltalmazó lélek és az Árnyékban élsz már jobban illik Istvánhoz, az tényleg szép....

2010.03.29. 08:04
MEva

Izlések és pofonok..... Nekem pedig kifejezetten tetszik a Scherzo. Szerintem nagyon jó zenét játszanak. Az oltalmazó lélek és az Árnyékban élsz is nagyon szép. A szombati koncert István nélkül és Istvánnal is szuper volt!

2010.03.29. 07:56
AKIRAM

Nem tehetek róla de ez a zenekar nekem nem tetszik. Minden elismerésem, hogy Istvánt felfedezték, de lássuk be a felfedezett bőven túllépett rajtuk. A don t stop számon is látni mennyivel kevésbé élvezetes . István biztosan jól érzi magát velük, de talán már ő is látja mennyivel másabb egy igazi jó zenekarral /Rakoncai / éNEKELNI. Nem tetszik a fényév rockosított változata sem. Az pedig hogy a NING-en állandóan az oltalmazó lélek indul be egyenesen idegesítő. Nekem egyik Scerzo szám sem tetszik.

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168