Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Élménybeszámolók
Élménybeszámolók : Opti - Mosonudvarról

Opti - Mosonudvarról

  2016.08.20. 21:30


TUDOM, hogy RÁM TALÁLSZ.” :-) pl. Mosonudvaron aug. 13.
RÖVID (!) :-) szösszenet

ISTVÁN
Felszabadultan énekelt, annak a biztos tudatában, hogy jószerencsével, és hatásosan használta a "vírusirtót", :-) így tehát a torkára, már nem kellett ügyelnie, minden figyelmét az előadására, a közönségre, és az aznapi lelki <3 mondanivalójára fordíthatta. Remek formában volt. Ezt majd bizonyítják Regász É. videói. A sok ember közül, akiknek jóvoltából, visszahívták, a bátrabbak a helyszínen adták elő kívánságaikat. Félhangosan követelték :-) Máté P.-t, Queen-t, Fényévet, és halkan a Ments meg-et). Ütemes tapssal jutalmazták már danolás közben (y) is az „Édent”, amit életükben valószínű először hallottak. Tegnap érvényesült az egyik jellegzetes„ Tabáni alapszabály”, :-) is, azaz az, hogy képes ÚJ számait szinte minden alkalommal nagyobb tűzzel, fantáziával nemcsak a CD-hez, hanem az előző fellépéshez viszonyítvia is előadni. (y) (y) (pl. A Cél vár) Előadás után kedvesen beszélgetett az őt azonnal megrohanókkal (fotók, aláírás, CD eladás. – Keri meg örömmel tette el a nyugtát :-) István kalligrafikus aláírásával). Nekünk is alkalmunk volt szót váltani vele Az őt, szinte állandóan szállító K. úr is kiemelte a tegnapi kiemelkedő formáját (y)

OKOS TELEFONOK fénye - a közönségről.
A színpadot legalább 10 méter választotta el a padoktól, ahol az emberek ültek, és nézték az előző hastáncosok műsorát. István nevének említésére, már a rövid felkonferálásnál felzengett a nagy taps, úgyhogy kedvencünk egy KÖSZÖNÖM-mel kezdett, és már élvezhettük is, a Majdnem (?!) :-) szerelmet, és vele az égig zengő hangot! Itt is, mint Mezőlakon, a hang hatására megjelentek a FIATALOK is, akik zömében a színpad elé álltak be csápolni, táncolni, kurjongatni, ÉLVEZKEDNI!!! :-) Kiemelnék közülük egy harmincas cigány embert, aki káprázatos ritmusérzékkel, és ventillátor lapátok gyorsasságával mozgó lábakkal, :-) igen változatosan ropta, (y) közben meg-meg forgatott egy 5 éves, és egy 4 x 5 éves leánykát . :-) Gondolom, ennek részletei is láthatóak majd a videókon. Jó volt tapasztalni, hogy sokan folyamatosan, mások időről-időre előre szaladva, a telefonjukkal videón is rögzítették, hogy megőrizzék maguknak az élményt. Így, igaz messziről, de néha 10 telon is láthattam, ahogy kezét a félig a szája elé téve támaszkodik a mikrofon állványra! :-) Istvánnak ez a fellépése így többszörösen dokumentálva lesz. Majd nem lesz vita, mint most mögöttem, hogy 2012-ben, vagy 13-ban járt itt, ill. akkor Gergely R., vagy valaki más következett utána.

Majd nem lesz vita, mint most mögöttem, hogy 2012-ben, vagy 13-ban járt itt, ill. akkor Gergely R., vagy valaki más következett utána.

LAURA <3
CSAKIS István fellépésére érkezett meg egy szimpatikus negyvenes házaspár egy gyönyörű szemű 10 év körüli kislánnyal. Végig le nem vette a szemét Istvánról, testével, lelkével ITTA, <3 azt, amit lehetett. Arcát közben elöntötte a mosoly. Izommerevsége láthatóan lazult. Az utolsó szavakból rájöhettetek,, hogy sajnos a kislány nem egészséges. :-( Tudjuk, hogy egyik klubtársunk autista unokája is szívében őrzi, „melengeti” a tavalyi találkozását, <3 a HANGGAL, és mindavval, amit István sugároz. Nem felejtem el, azt az ötvenes vak embert sem tavaly októberben, aki magába roskadva, arcán az évek keservével, mogorván várta István fellépését, és hogy változott enyhült meg ez a meggyötört arc, és hogy ömlött el az egész testén valami, <3 amit nem merek megfogalmazni, mert túl nyálas lenne. Tegnap Laurán látszott ugyanaz a megfoghatatlan valami. Egy ismerősöm ilyenkor azt szokta mondani, talán ANGYAL <3 szállt el a közelben. Nem véletlen hogy a zenét már régen TERÁPIÁS célra is használják. Laurával készült közös fotó is. Sajnos nem biztos, hogy P. Évi képén is látjátok majd azt, amit most elmesélek. A „hivatalos” fényképezkedés után, miközben a szülők váltottak néhány szót Istvánnal, LAURA, spontán ÁTÖLELTE, <3 szinte egész testével, boldog mosollyal ráfonódott. (Ott csüngött kicsinység,”mint gyümölcs a fán”) Ilyet, nem lehet kitalálni. Nagyon megható volt. Itt valóban „Mit sem ér a szó..” <3 Boldog vagyok, hogy jelen lehettem ennél az őszinte jelenetnél. ( P Évi képeit, az esetleges, remélem, csak „technikai szünet” miatt a „MINDENT Tabáni Istvánról” facés oldalon keressétek)

Szubjektív NAPI KEDVENCEM
„Azért vannak a jóbarátok”. Biztos bennem van hiba, de én ezt nem tartom egy különleges számnak, úgy általában, de István HANGJÁN, egyszerre intellektuális, (y) és érzelemdús <3 megfogalmazásában mindig magával ragad. Sosem egyforma. A’capellája, a néha mikrofon nélkül is sátort, termet bezengő telt hangja, (y) mindenféle magamutogatás, és a teátrális mozdulat, a mikrofon közönség felé fordítása nélkül, eléri, hogy már az első hangoknál ÖNKÉNT vele énekeljünk. Az erős kórusban, azonban mindig kihallatszik, FELFÉNYLIK (y) <3 István hangja. ÉLMÉNY! „Na, ez aztán nem playback!” – hangzik mellettem. :-)

BÉKEBELI HANGULAT (y)

Szép nyári este, jó szállás, (már ismertük) :-) István, meg a hangja, beszélgetés, Laura, mindehhez a ráadás, hogy I. Magdi néni mappáját használta asztalnak, :-) és a helyi szimpatikus, kulturált szervező hölggyel egy perc alatt három közös ismerőst is találtam.
.
A FELESÉG, :-) otthon egy családi ünnepre készült, mi meg a jövő heti István napra!

 
 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.