Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Információk Istvánról

 

471 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
2010.09.21. 13:46
zsanna

Vecsés: a linken lévő térkép jól nagyítható (katt rá, és tolóka, vagy görgetéssel) Egyébként nagyon egyszerű: az állomástól kb 2 km a Káposztafest helyszíne. Minden helybeli tudja. Az állomás előtti Teleki utcán menni abba az irányba, amerre a vonat menne tovább. Aztán az út balra kanyarodik, ott Telepi út a neve. Át kell menni a repülőtéri úton, és már ott is vagy.

Nézd meg ezt a térképet is: de Fő utca több is van Vecsésen, inkább Telepi utat írj a keresőbe. http://mymap.hu/

2010.09.21. 12:28
zsanna

Bocs a duplázásért. Még mindig Vecsés:

A 12,19-kor megadott linken katt a térképre, és az a tolókával nagyítható.

2010.09.21. 12:22
zsanna

A vecsési program: http://www.vecsesikaposztafeszt.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=37

2010.09.21. 12:19
zsanna

A vasárnapi vecsési helyszínről információ: http://www.utazzitthon.hu/x-vecsesi-kaposztafeszt.html

A linken ajánlott oldalon térkép is van.

2010.09.21. 10:28
suhanomokus

Hát igen, ezzel azért nem ártana tisztában lenni, egy Tabáni fórumon. Jön valaki hétvégén Veszprémbe a Kamera Hungária Televíziós Fesztiválra? Fellép Tabáni és még nagyon sokan mások például Barátok Közt közönségtalálkozó is lesz. :D  A Jóban Rosszbannak is lesz kíváncsi vagyok arra, hogy az életben mennyire ismerik egymást. :D

Na szóval én -mivel veszprémi vagyok- biztosan ott leszek, de ajánlom mindenkinek hogy jöjjön el, hisz sok fellépő, közönségtalálkozó és előadás is lesz. :)

A részletes program itt: http://www.kamerahungaria.hu/program

2010.09.20. 16:05
Lina

Tabáni István is részt vesz a Zámbó Jimmy Díjátadó Gálaesten 2010. szeptember 25-én. Azonban érkezése 23.00 után várható, mivel aznap több vidéki fellépése is van Istvánnak.
Helyszín: Csepeli Munkásotthon!

2010.09.16. 10:19
zsanna

Szodizstól:

Kerekegyháza elmarad 25.-én

2010.09.16. 10:16
zsanna

Javítás:

16.-án, ma délelőtt 11,30-kor Duna TV Kívánságkosár, István

Hiába, előbb ellenőrizni, aztán elküldeni.

2010.09.16. 10:12
zsanna

Szodizs mai információi Andortól:

A programajánlóban szereplő Nagykáta elmarad.

6.-án, me délelőtt 11,30-kor lesz István a Duna TV Kívánságkosarában.

2010.09.14. 21:28
optimist

Igen FIBI Írj, TE is egy sémát, mint TAK tag, és amikor kell, csak benyomod.Így egy cikkre, BÁRMI az (pl. dicsérik) mi akkor is orruk alá rakjuk a linkeket, hogy százak,ezrek láthassák az Új Istvánt, a Hangot, és a Szeretetet, amit amivel bárhol fogadjak.

2010.09.14. 20:59
fibi

 Opti csúcs vagy! És szerinted lehet ehhez még valamit hozzá tenni? 

2010.09.14. 20:15
optimist

vége, az alábbinak:

Végezetül egy vidám rock, amikor "megszökik" az emelvényről, és bemegy a tömegbe, és úgy énekel:http://www.youtube.com/watch?v=zSbl2KmBdWE&feature=player_embedded
Kedves Motun,lehet, hogy csak az Ön kedvéért volt ott ,és tapsolt Komló apraja nagyja, hogy az előbbi videót egy szemtanú elkészíthesse.

Kívánok minden Mega és X faktorosnak ekkora SZERETETET, amit őt, talán nem véletlenül kíséri.

Tabáni, él, virul, TEHETSÉGES!
Ja, és fantasztikus festményei, most éppen Mátészalkán vannak  kiállítva,  Agárdi Gábor ikonjai, és Darvas Iván karikatúrái mellett.
Pletyka: Hozzáillő , értékes csinos barátnője van február óta.

 Vélemény?

 Akinek véletlenül tetszik, azt kérem,  Jelentkezzen a TAK-ba, és amint lehet, írja meg  a saját habitusában, a tárgyilagos szösszenetét linkekkel.

 Köszönöm, Mr. Charme nevében is!!!

 

2010.09.14. 20:08
optimist

Lányok, az  a közhelyes ötletem támadt, hogy alakítsuk meg, a TAK-ot, azaz, aTabáni Amazon Komandót. A Kommandónak István NÉPSZERŰSÍTÉSE, védelme lenne a feladata. Ha bárhol, neten, vagy úságba írnak róla, még ha jót is), minél többen szóljunk hozzá, nem dühből, nem felháborodva, hanem szigorúan a tényekből kiindulva ISMERETETERJESZTŐ célzattal. Tegyük bele a honlapok linkeit,il. két , több videó elérhetőségét. A két videó, lehetőleg más-más arcát mutassa meg kedvencüknek.

 Az alábbi szöveget,az Index Fórumába nyomtam be,. Kiindulási alapnak talán használni tudjátok. Ötletem, hogy mindenki , a maga stílusában, amikor ráér írjon egy ilyen ismerettejesztő művet LINKEKKEL, és ha kell TÉNYEKRE? TELJESÍTMÉNYRE utalva rohamozunk. Ezzel többet segítünk neki, minha a Falon, vagy a Cseviben füstölgünk, vagy két sorral lehurrogjuk a kommentelőt, aki esetleg a CSISZ óta nem is látta, hallotta a Fiút, pardon sármos boldog férfit énekelni.

 Amint látsz egy cikket, a már kész szöveged benyomod, estleg kicsit, havan kedved, aktualizálod,frissíted

Tabáni Istvánnak, idén minimum 350 fellépése volt, köztük határon túl is. Kislemezét azonnal elkapkodták (30 000), nagy lemeze, heteken belül, bearanyozódott. Következő lemezét, most készíti.Több órás élő koncertje volt a SYMA Csarnokban, és Egerben, de sikerrel szerepelt, más énekesekkel pl. a Margitszigeten(Cserháti, Máté Péter est)
Saját szerzeménye, hónapok óta, vezeti, vezette, a különböző rádiók sláger listáit.
Azóta besepert néhány díjat is. Mosolygós, és bárhová megy, mindenütt nagy ovációval fogadják. Több aktívan működő ,Rajongói által tervezett, honlapja van képek, ezreivel, videók százaival, amelyek dokumentálják, a sikert, az országjárást, és azt a fejlődést, amit az elmúlt hónapokban megtett. pl. www. tabani.gportal.hu http://tabaniistvan.ning.com/
A HANGJA, amivel nem véletlenül nyert úgy a zsűrinél, mint a közönségnél, a régi, mint, ahogy Hitelessége, Szerénysége sem változott. Repertoárján, egyaránt megtalálhatók a lirai dalok, és a pörgős rock (magyar,angol). Előadás után rajongók százai várják szó szerint, 3 évestől-88 évesig, hogy ajándékaikat (sütitől,könyvig) átadják neki, közös fotót készítsenek vele puszit kapjanak, dedikáltassanak vele egy sálat, egy képet, egy lemezt stb. Ezek a száraz tények, bárki ellenőrizheti.
Akkor még nem említettem azt a megfoghatatlan valamit, amivel, az arra fogékony felnőtt embereket is szinte megbabonázza, akiknek egy része követi Őt, amikor csak tehetik az országjárásán (nem kevés pénzt időt szánnak erre a hobbira)
Végzetül egy hihetetlen átéléssel átadott dal aug. 20.-ról. Ez itt az én Hazám.
Megmutatja, hogy számára egy kis falu színpada, és az ottani emberek, ugyanolyan fontosak, mint a főváros divatos előadóterme,vagy az Aréna.
http://www.youtube.com/watch?v=F-Hdt69sYhM&feature=player_embedded
Sikerét, mi sem bizonyítja jobban, hogy mindezt, elhallgatják illetve ostobaságokkal próbálják lejáratni az irigyek. (testőrökkel, védeti magát-pedig sajnos a mai világba kellene-, playbackről énekel. Talán védekezésképpen gyakran acapella adja el a technikailag nagyon nehéz saját dalát, a Ments meg-et))
Végezetül egy vidám rock, amikor "megszökik" az emelvényről, és bemegy a tömegbe, és úgy énekel:http:

2010.09.13. 14:14
everyonne

Nem lép fel???? :( :( Miért nem???

Én most majd 24.-én megyek Veszprémbe a kamera Hungáriára, olcsó lesz a jegy és még sokan lesznek rajta kívül :) Jön még valaki rajongó innen?

2010.09.10. 16:19
Lina

Sziasztok!

István szeptember 12-én nem lép fel a Magyar Dal Napján!!!!

2010.09.09. 12:38
optimist

Lányok, tudja valaki, hogy istván pontosan MIKOR,  lép fel a HUNEXPON,

 a Magyar Dal  Napján (szept 12 vasárnap) ?

2010.09.07. 07:46
Lina

Kedves Mindenki!

Szeri üzeni, hogy ma valami készülődik a Hivatalos oldalon, érdemes lesz  átnézni! Azt hogy mi és mikor nem tudom, ennyit írt.

2010.09.02. 08:30
Lina
8. Mátészalkai Fényes Napok Fesztivál
2010. szeptember 4.
 
19.00 óra A Képmutatás takarásban című kiállítás megnyitója
/Kiállítók: Agárdy Gábor (†32), Áldó Ágnes Vanilla, Bárány Frigyes, Boros Lajos, Darvas Iván (†32), Dr. Póka Balázs, Erkel László Kentaur, Kárpáti Dódi (Quimby), Kiss Tibor (Quimby), Mikuli Ferenc (Quimby), Szabó Győző, Szabó Sípos Barnabás, Tabáni István, Till Attila, Verebes István/
Helyszín: Városi Művelődési Központ, Szalkai László Terem (Kölcsey u. 2.)
2010.09.01. 12:53
optimist

 Kedves Bloodflowers!

István, eddig háromszor, SYMA, Eger, Siófok Ikon énekelt "saját" zenekarral. A tagok öszetététel kicsit változó (talán ki ér rá alapon), de Dando Zoli (ő írta a Két Óceán számot), és a sikeres gyerekegyüttes, az Alma extravagáns kinézetű kopasz Alex, azt hiszem mindig ott volt.

 Gyere máskor is a körünkbe.

Kedvcsinálónak aug. 29. Miskolc

2010.09.01. 12:30
Lina

Áthelyezve Vendégkönyvből

aniko56    2010.08.30.

Kedves bloodflowers! annyit tudok,hogy Dandó Zolika  gitározott és "vokálozott "Istvánnal.Azt sem tudom,hogy ez állandó együttes vagy csak egy -egy alkalomra állnak össze...a Symában sem ez a felállás volt. Két gitárost ismertem föl....

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.