Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Könyvet írtak Stohl ügyvédjéről - index.hu - 2012.04.11.

Könyvet írtak Stohl ügyvédjéről - index.hu - 2012.04.11.

  2012.04.12. 11:22


A Gyuri, a Jóska, a Sasi meg a Gabiék. Ügyfelei és barátai körében ünnepelte Ruttner György az életéről szóló könyv bemutatóját. Kármán Irén írt könyvet a védhetetlennek hitt ügyek ügyvédjéről, aki képviselte már Stohl Andást, Damu Rolandot, Kovács Lázárt, Oláh Ibolyát és a vörösiszap katasztrófát okozó MAL Zrt-t is.

"Akit csak lehet, Ruttner György kihoz, inkább előbb, mint utóbb. Stohl Andrást például öt hónap után" – így kezdődik Kármán Irén "Ruttner Csavar – Sztárok ügyvédje" című könyvének második fejezete, ami a neves védőügyvéd életét dolgozza fel.

A könyvbemutató pontban 11-kor kezdődött a Magnólia Day Spa Wellnes Szalonban, így mire mi pár perces késéssel megérkeztünk, Dömsödi Gábor már javában kérdezgette Ruttner Györgyöt, aki viszont válaszadás közben gyakran elfelejtette a kérdést, mert folyton meg kellett állnia, hogy üdvözölje az ügyfeleit és barátait. Például Béres Alexandrát, Bárándy Györgyöt, "az ügyvédi kar doyenjét", Gönczi Gábort, vagy épp egy volt osztálytársát. "Itt vannak a Republic tagjai és a tavalyi Miss Hungary is" – hívta fel a figyelmet. Külön megköszönte lányainak, hogy eljöttek, valamint 89 éves édesanyjának, aki néhány méterről mondta neki, hogy mit mondjon.

Dömsödi elmondta, hogy két embert ismer, akik minden tévéfellépésük előtt küldenek neki SMS-t: Ruttner Györgyöt és Hajdu Pétert. Utóbbi nevéhez fűződik az a házibuli, amin két éve bedzsinázták Dömsödi Gábort.

Kármán Irén, az olajmaffia után nyomozó újságíró, akit 2007-ben megvertek, az arab forradalmat idéző kendőben szólt néhány elismerő szót a sztárügyvédről, majd visszaadta a szót, hiszen ez csak kisebb részben volt az ő könyvbemutatója, és inkább volt Ruttneré a buli.

A rendezvényen most is ott volt a Marslakók stábja, hiszen egy ilyen bulvárújságírásról szóló műsor cselekménye könnyen szőhető Ruttner György a valóság és a fikció határán táncoló élete köré.

Eredetileg Stohl András beszélgetett volna a könyv főszereplőjével, de a színész nem jelent meg.

Oláh Ibolya 2004 óta barátja és ügyfele az ünnepeltnek, aki fél éve coming outolt helyette. Oláh láthatóan imád énekelni: miután rutinból elénekelt egy régi dalt, még egy darabig a közelben maradva dúdolgatott.

Őt egy igazi gavallérnak sem utolsó dandy követte: Sasvári "Sasi" Sándor ezúttal egy visszafogottabb dallal készült, így az arszlánba oltott bonviván most nem őrjöngött az asztalon, mint a budaörsi Fidesz bálján. Hallhatóan nem volt elégedett a hangosítással, de a számot korrektül eldalolta. Ruttner György szerint még jobban is énekelt, mint Eric Clapton, a szerző.

Az i-re akkor került fel a pont, amikor Ruttner egy különösen megható pillanatban odahajolt édesanyjához, és megköszönte neki a saját és lányai életét.

Az utolsó előre bejelentett meglepetésdalt Máté Péter legjellegtelenebb reinkarnációja, Tabáni István énekelte el a fényéves távolságokról. A Csillag születik bőgőmasinája, aki 2009-ben titokzatosságnak álcázta szürkeségét, sírva nyerte meg a műsort, de mára sokkal magabiztosabb lett, zselézett hajjal udvaroltatott magának a riporternőkkel.

Ruttner nosztalgiázott egy kicsit Dömsödi Gáborral azokról az időkről, amikor a Magyarországi Szociáldemokrata Párt színeiben politikai pályára lépett. A műsorvezető elmondta, hogy még az sem volt kizárt, hogy György miniszterelnök legyen, mint ahogy ő is majdnem az MTV elnöke lett. Ruttner azonban végleg kiábrándult a politikából, mivel szerinte az egy olyan bokszmeccs, amiben mélyütéseket és -rúgásokat is lehet alkalmazni, ami neki nem megy.

Kovács Lázár sztárséf, aki egy kicsit odakozmálta egy korábbi kapcsolatát, az ügyét képviselő Ruttnernek egy könyv alakú tortával kedveskedett, amit alá is íratott a celebügyvéddel. Az édesség az ügyvédhez méltóan csavaros volt: nem édes, hanem sós lett, és aranykaviárral tálalták.

Bár gyakran elhangzott a Ruttner csavar kifejezés, mégsem tudtuk meg, hogy pontosan mi az. A könyvből nyilván kiderül.

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.