Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Csak pénzkidobás az RTL Klub műsora? Semmi értelme? - hir24.hu - 2011.12.02.

Csak pénzkidobás az RTL Klub műsora? Semmi értelme? - hir24.hu - 2011.12.02.

  2011.12.02. 15:20


 

Miközben az X-Faktor felfedezettjei lemezeket adnak ki, és népes rajongótáborral rendelkeznek, addig a Csillag Születik szereplői sorra eltűnnek a süllyesztőben. Vajon felesleges pénzkidobás két hasonló tehetségkutatót is műsorra tűzni?

 

Ki emlékszik már Utasi Árpira vagy éppen Csikó Szabira? Pedig mind a két fiú győztesként végzett a Csillag Születikben, ráadásul imádta őket a közönség. Talán csak Tabáni István az egyetlen kivétel, akinek sikerült megvetnie a lábát a magyar zenei életben az említett műsor szereplői közül. Érdekes az is, hogy például olyan nevek, mint Janicsák Veca vagy Kocsis Tibor a Csillag Születikben elvéreztek, az X-Faktorban pedig ünnepelt sztárokká váltak. Mindezek ellenére a csatorna úgy érzi, mind a két produkcióra szükség van.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Nem a műsorok, inkább a szereplőkön múlik, mennyire tudnak élni a produkció által adott lehetőségekkel – mondja Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. Pozitív példaként említette Tabáni Istvánt, akinek sikereiről ma is rendszeresen hallunk. Például az a Csillag Születik döntő, amelyben az egykori teremőr szerepelt, nézettségi rekordot döntött, többen voltak rá kíváncsiak, mint bármelyik X-Faktor adásra. Kolosi Péter elmondta, hogy a tavalyi Csillag Születik nagyon sikeres volt, remélik, hogy a következő is hasonló lesz.

A programigazgató azt állítja, hogy a két említett tehetségkutató nézettsége között nincs jelentős különbség. Ugyancsak egyformán kedvelik a Csillag Születiket és az X-Faktort a hirdetők is, így azt sem lehetne állítani, hogy az egyik jobb üzlet, mint a másik. Különbség csupán abban van, hogy az X-Faktornak nagyon kötött a szerkezete, így abba nem lehet belenyúlni, míg a Csillag Születikkel szabadabban bánhat a csatorna. Ettől függetlenül egyik produkciót sem preferálják jobban, mint a másikat – jelentette ki Kolosi Péter.

 

Eredeti cikk: http://www.hir24.hu/szines/2011/12/01/csak-penzkidobas-az-rtl-klub-musora-semmi-ertelme/

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.