Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
 



 

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Ünnepeltek a köztisztviselők - kulcsmagazin.hu - 2011.07.02.

Ünnepeltek a köztisztviselők - kulcsmagazin.hu - 2011.07.02.

  2011.07.02. 22:06


A Köztisztviselők Napját tizennégy évvel ezelőtt tartották meg első ízben a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezetének kezdeményezése nyomán, egyfajta emléket állítva a Köztisztviselői Törvény 1992. július 01-i életbelépésének.

Megyénk idei megemlékezésének egyik kiemelt helyszíne volt a Tiszaújvárosi Termál -és Strandfürdő, a kapott tájékoztatás szerint mintegy négyezer önkormányzati dolgozó randevúzott a pénteki eseményen. A rendezvényen Dr. Mengyi Roland a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés  elnöke, Dr. Kovács János megyei főjegyző és Csikász Gábor Tiszaújváros alpolgármestere köszöntötte a megye minden területéről érkezett köztisztviselőit. A szónokok valamennyien megjegyezték beszédükben, hogy a köznyelv szerinti „bürokrata dolgozók” – munkavégzésük eredményeként - jócskán rácáfoltak erre a jelzőre az utóbbi időszakban. Tudtak és tudnak lépést tartani a világ eseményeinek felgyorsulásával, nem okozott gondot a modern informatika megjelenése, az ügyintézés egy-két napban, de a legtöbb eset lebonyolítása percekben mérhető. A kötetlen programot a Kulcs Magazin által szervezett könnyed, színpadi produkciók színesítették, műsort adott a 4-Dance Club, Rokker Zsolti, Tabáni István, Wolf Kati, a Dolly Roll és az United együttes.

 

"Olyan, mint a levegő..."

[11_180] RizGabor.jpgDélután öt órától a Miskolci Nemzeti Színház adott otthont az ünnepnek, itt a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal, a B.-A.-Z. Megyei Önkormányzat és Miskolc Város Önkormányzatának munkatársai találkoztak. Dr. Demeter Ervin a Kormányhivatal vezetője arra emlékeztetett, hogy egy éve kezdték el a közigazgatás újjászervezését. Beszédében hangsúlyozta, a Kormány és a köztisztviselők tisztességes munkája a szemléletváltás alapja, a „jó állam” létrehozása, a közfeladatok hatékony és polgárbarát ellátása a cél. Dr. Mengyi Roland egy hasonlattal élt köszöntőjében, mint azt megjegyezte, a közigazgatás olyan mint a levegő, természetesnek vesszük a létét, ugyanakkor azonnal észrevesszük a hiányát. Hozzátette - a közigazgatási munkában a hatékonyságra kell törekedni, ám ezt a feladatot csakis a jogrendszer, és a helyi sajátosságok kiváló ismeretével lehet elvégezni. Dr. Csiszár Miklós miskolci jegyző meglátása szerint a köztisztviselői munka egyfajta életforma, amelyen keresztül a polgárok megítélik a közhivatalokat, az önkormányzatokat. Az ünnepi program alkalmat adott kitüntetések átadására, az eseményen – mások mellett - tiszteletét tette Répássy Róbert a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Riz Gábor országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés alelnöke, Csöbör Katalin, Sebestyén László és Ódor Ferenc országgyűlési képviselők, Dr. Kovács János megyei főjegyző, továbbá Zsiga Marcell és Pfliegler Péter miskolci alpolgármesterek.

[14_960] ElnokiBeszed.jpg

[9_960] UnnepiMusor2.jpg

[13_960] Megyehaza.jpg

[10_960] RepassyRobert.jpg

[12_960] Fojegyzo.jpg

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.