Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
 



 

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : A Csillag születik zsűritagja már készül a henyélésre - stop.hu - 2011.03.31.

A Csillag születik zsűritagja már készül a henyélésre - stop.hu - 2011.03.31.

  2011.03.31. 21:02



 

Fáy Miklós izgatottan várja a szombaton induló Csillag születiket. Az ítész büszke arra, hogy Tabáni István, Varga Viktor és Vásáry André nevét már számon tartják az emberek, és bízik abban, hogy a soron következő szériában is hasonló tehetségeket sikerül felfedezniük.

"Az előző sorozatnál azt éreztem, mintha áldás volna a műsoron, érdekes volt, színes, jöttek a tehetségek, akik szabálytalanok, kell nekik a televízió jelentette ugródeszka, hogy túllendüljenek az értetlenségen. A versenyzők itt egyszerre hétköznapiak és különlegesek. Szerettem azt a tanulságot, hogy minden ember tehetséges, csak észre kell venni. A kérdés most az, hogy mindez igaz-e, vagy csak szerencsénk volt legutóbb" - nyilatkozta az Új Ásznak Fáy Miklós, aki szerint a hölgy zsűritagok között csak okos lehet, de szép nem.

"Hernádi Judit és Oroszlán Szonja között megszokja az ember, hogy okos lehet, de szép nem. Sajnos, az okosság nem elszántság vagy sminkkészlet kérdése. A Csillag születik a versenyzőknek és a készítőknek elképesztő munka, a zsűri azonban henyél, szombat délután befárad a stúdióba, és este a jól-rosszul végzett munka örömével fekszik az ágyba. Ebben a műsorban a mi feladatunk a legkönnyebb és a legkellemesebb" - tette hozzá a Csillag születik zsűritagja.

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.