Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Csiszár Jenő ufónak hitte Tabáni Istvánt - velvet.hu - 2011.03.11.

Csiszár Jenő ufónak hitte Tabáni Istvánt - velvet.hu - 2011.03.11.

  2011.03.11. 14:03


„Még nem találkoztunk személyesen, a tévében elég bágyadt volt, most legalább saját szememmel láttam, hogy működik az arcizma."

Csiszár Jenő visszavonult a nyilvánosság elől, amennyire teheti, kerüli a nagy felhajtással járó programokat, de a Fonogram díjátadó-gálán tiszteletét tette mint díjátadó, sőt még a nem annyira izgalmas partin [1] is helyt állt egy darabig. "Kurva nagy nyűg nekem már ez a díszmajomkodás, de ez valahol édes kötelességem a Class FM dolgozójaként. Erre büszke vagyok, mert ebben a melóban a kezdetektől hiszek"  – mondja a Velvetnek. „Két dolog van az életemben, ami fontos, a családom meg a rádiózás. Ötven körülre beállt, már nem ugrálok, mert tudom, mi az, ami pörget, ami érdekel. Ha csinálhatom, amit akarok, az jó, mert ad muníciót, ki tudom élni magam.”

Csiszár Jenő!

Mosolygó ufó

Csiszár számára azért is fontos volt, hogy részt vesz a Fonogramon, mert ez egy marketing program, a magyar zene érdekében, a Class FM pedig mint vezető rádió természetes, hogy részese a nagy díjesőnek. A műsorvezető azért is vállalta el, hogy átadja az év dala díjat Tabáni Istvánnak, mert a Class FM amúgy is partnere a honi zenei előadók, és zenéik népszerűsítésében. Csiszár Jenőnek nem feltétlenül Tabáni Gyönyörűszép című dala a kedvence, de annak azért  örült, hogy az RTL Klub csillaga mosolyogva vette át a díját. „Még nem találkoztunk személyesen, a tévében elég bágyadt volt, most legalább saját szememmel láttam, hogy működik az arcizma. Nekem úgy jött le, hogy egy ufó ez a srác, most meg kiderült, hogy talán nem is?”

Még több Jenő!

A műsorvezető nem értette hetekig, hogy miért nem lehet a Quimby Ajjajjaj című számára szavazni; akkor mondták neki, hogy az már tavaly vitt mindent. „Imádom a Kiss Tibit, olyan, mint Vincent Cassel, Tom Waits és Nick Cave keveréke, szóval bejön, amit és ahogy csinál a csávó. Teljesen agyament, és nekik bejött, ami keveseknek: egy underground zenekar mainstream közegben az év dala tudott lenni. Az emberek ráültek a dallamra, és imádták. Úgy tűnik, megkajálták a népek a Leonard Cohen-Zorán vonalat itt is."

Jenő és a zene

Csiszár Jenő este 8-10 között saját műsorában már igazán azt a zenét játssza, amit szeret, folyamatosan figyeli az aktuális trendeket, a debütálás előtt álló számokat előadókat a nagyvilágban. „Ott aztán igazán azok a muzsikák szólnak, amik engem érdekelnek. Előfordul, hogy elviszünk onnan számokat tesztre, és ami megfelel azt játsza a Class FM főműsoridőben is, rotációban. Mindig is szerettem naprakésznek lenni a zenében. Régen, még az Apukám világában is, sok olyan zenét játszottam, ami később divatba jött, és mainstream kategóriába került.”

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.