Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Szíve csücske Ördög Nórának a Csillag születik - bulvaros.hu - 2011.02.25.

Szíve csücske Ördög Nórának a Csillag születik - bulvaros.hu - 2011.02.25.

  2011.02.25. 19:30


Ördög Nóra az egyik legstabilabb pont az RTL Klub műsoraiban. Az első szombat esti szuperprodukció, amelyben műsorvezetőként is bizonyított, a Szombat esti láz második szériája volt 2006-ban. Azóta két Csillag születiket és a tavalyi X-Faktort vezette sikeresen Stohl András, illetve Sebestyén Balázs oldalán. Ezúttal Nagy Sanyi lesz a partnere.

- A Csillag születik mindig is a szívem csücske volt. Szerkesztőként ott lehettem már a legelső értekezleteken, amikor még címe sem volt a produkciónak. És ez volt az első olyan munkám, ahol testközelből figyelhettem, hogy az általunk megálmodott show-műsor segítségével valóban életek és sorsok változnak meg. Az elmúlt évek alatt láttunk már sok mindent, de az emberek még mindig tudnak újat mutatni! A válogatás egy napokig tartó színes előadás és komoly szociológiai tanulmány is egyben. A tehetség és a változatos produkciók mögött mindig ott húzódik egy-egy egyedi élettörténet, és engem ez az, ami a leginkább érdekel! Ez az a műsor, ami soha nem tud kifáradni, mert az emberekben mindig is ott lesz a vágy, hogy megmutassák a tehetségüket! Nagy Sanyival ez lesz az első közös munkánk.

Ez azért érdekes, mert korábban mindketten dolgoztunk ugyanazoknál a műsoroknál, de valahogy mindig elkerültük egymást. Amikor a Reggelinél gyakornokoskodtam, még nem dolgozott ott, majd mikor műsorvezetőként visszatértem, már nem volt a produkciónál. A Moziklubnak is azután lettem szerkesztője, hogy Ő már elment. Így gyakorlatilag néhány nappal ezelőtt mutatkoztunk be egymásnak, de azonnal volt közös témánk, hiszen Ő is szegedi! Gyorsan kitárgyaltuk, ki hova járt iskolába, bulizni, ki kit ismerhet, szóval egy perc alatt egymásra hangolódtunk. Biztos vagyok benne, hogy a közös munka is ilyen gördülékenyen megy majd!

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.