Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Benkő László: Manapság eladják az embereket + video - napiaszonline.hu - 2010.09.12.

Benkő László: Manapság eladják az embereket + video - napiaszonline.hu - 2010.09.12.

  2010.09.13. 10:54


Az Omega tagja szerint egyáltalán nem használ a hazai zenei életnek a mostanában felhalmozódott temérdek tehetségkutató tv show.

- Ma abból a szempontból sokkal nehezebb a zenészek dolga, hogy bármikor bárkit kidobhatnak a piacra, és nem biztos, hogy egyértelműen az érvényes, aki ezt nagyon komolyan gondolja, és saját magát építi. Létrejött egy olyan csoport, akiket csak felhasználnak. Itt azokra a tehetségkutatókra gondolok, ahol az a cél, hogy gyorsan ismertté tegyék és eladják az embereket, aztán pedig jöhet a következő... - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő László, aki már több mint 60 éve foglalkozik aktívan a zenével.

 

Az Omega együttes tagja elárulta, hogy bár a nagyközönség nagy része még csak nem is sejti, de Ő biztosan tudja, hogy a tehetségkutatókból kikerült friss zenészek rettentően megszenvedik a tv műsorok hozadékait.

- Csak valamilyen árunak, vagy portékának számítanak, aztán egy vagy két év múlva már el is felejtette őket a közönség, ezt pedig nagyon súlyosan megszenvedik, mert elhitetik velük, hogy sztárok lettek, aztán pedig sokkal nehezebb feldolgozni azt, hogy eljött a dolog vége! - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Benkő László.

A zeneszerző szerint nagyon fontos, hogy a zenészek keményen megdolgozzanak azért, hogy a szakmába kerüljenek.

- Az az ideális, ha az ember megdolgozik azért, hogy először ötven, aztán száz, aztán ötszáz, aztán ezer, aztán pedig szerencsés esetben több tízezer vagy százezer ismerje meg őt és a munkáját! - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő László, aki szerint nem helyes, hogy a média a gyors sikert támogatja.

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.