Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Nagy találkozás 1.: Tabáni István megvalósította Mária álmát - zene.hu - 2010.04.12.

Nagy találkozás 1.: Tabáni István megvalósította Mária álmát - zene.hu - 2010.04.12.

  2010.04.12. 22:27


Szavazz úgy,hogy Ide Kattintasz

Ismét itt a nagy sikert aratott Nagy Találkozások című rovatunk, amelyben mindenki elmesélheti, sőt meg is mutathatja, milyen is volt az a bizonyos találkozás a nagy-nagy kedvenccel. Most Venkli Máriát mutatjuk be, akinek a nagy találkozást Tabáni Istvánnal hozta össze a sors.

Amikor egy miskolci álom valóra válik Pécsett… – fogalmazott Mária a Tabáni Istvánnal való találkozásáról, amelyet most részletesen is elmesél. Tartsunk vele!

Már hónapok óta dédelgetett álom… Először csak halványan áttetsző felhőként lepi be a gondolataimat, később, ahogy telnek a napok, a hetek, egyre inkább megfogalmazódik bennem a vágy: Igen, nagyon szeretnék egyszer Istvánnal együtt énekelni egy dalt! Hetekig csak énekeltem a választott dalt, hogy belerögződjön minden hangja a porcikáimba. A munkatársaim már-már azt hitték, nem vagyok 100-as, de megnyugtattam őket… Nem arról vagyok híres, hogy könnyen feladnám az álmaimat. De kell hozzá szerencse, bátorság, a Jó Isten segítsége, és legfőképpen a barátok támogatása. Ezen a hétvégén mindegyikben volt részem! – kezdte Venkli Mária.

– Nagyon vártam már, hogy létrejöjjön ez a találkozó, régóta tervezgettem milyen is lesz személyesen megismerni azokat az embereket, akikről már a cseten keresztül szinte mindent tudok. Ismerem a hangulatváltozásaikat, ismerem a humorukat, megérzem, ha valami nincs rendben náluk, szinte minden rezdülésüket én is átélem. Készültem a március 19-re. – emlékezett izgatottam a rajongó.

A vízhólyag sem szegte kedvét

– Elterveztem milyen ruhát veszek fel, kitaláltam, hogy a bőrnadrágomban megyek, de nem volt hozzá csizmám. Na vettem egyet, és utazás előtt egy nappal abban mentem dolgozni, hogy betörjem egy kicsit. Na ez annyira jól sikerült, hogy a két sarkamon óriási vízhólyag éktelenkedett… Szinte lépni alig bírtam, hívtam a húgomat, hogy délután mégiscsak jöjjön értem kocsival, de hozzon egy másik cipőt is, mert én ebben egy tapodtat sem megyek! A közvetlen munkatársam megkérdezte tőlem, megéri Tabáni István ezt a sok szenvedést? A gyorsan jött válasz: IGEN! Mit kell ezen gondolkodni? :)

– Mivel eddig szinte mindig sikerült Istvánnal összeöltöznünk, most nagyon sajnáltam, hogy nem tudom felvenni az új csizmát, mert az pont a bőrnadrághoz passzolt. Úgy gondoltam, biztos Ő is abban jön… De sebaj! Majd elviszem magammal a nacit, és ott átöltözöm, meg viszek egy másik cipőt! Kényelmesen, aprólékosan készülődtem, mindennek a helyén kellett lenni, mire indulok! Ajándékot vettem, verset és egy kis levelet csatoltam hozzá. Kedvencem a kedvenc borát kapta! :) – avatott be minket a részletekbe a hölgy.

– A vonaton repült az idő, hamar a Keletibe értem, ahol már várt Kántor Anikó. A pillanat törtrésze alatt felismertük egymást, és mint már régi jó barátok folytattuk utunkat, az Aréna felé. Egy jó kávé mellett elkezdődött a beszélgetés, nagyon hamar elrepült az idő, és már mehettünk is Ibolyáékkal találkozni. Utunkat együtt folytattuk Ibolyával és a párjával, Lacival. A kocsiban is repült az idő, de ezen nincs mit csodálkozni, jó társaságban ez mindig így történik. Ibolya közben a laptopon helyzetjelentést adott az otthonmaradt csetelő csapatnak. S amikor Pécsett eltévedtünk, még arra is jó volt, hogy útbaigazítson minket! – mesélt az utazásról is.

Csupa kis-nagytalálkozás

– Időben érkeztünk meg a szállodához ahol már vártak minket: Sveszti éppen akkor futott be a vonattól Szodizsékkal, akikkel szinte egy időben érkeztünk. Közben Julikáék is csatlakoztak, majd Sütiék a párjával és a pici lánnyal, akit csak ApróSütiként emlegettünk. Végül befutott nemtabánirajongó Evelin is :), meg Csörge Olgiék, úgyhogy a csapat nagy része már együtt volt! Vezuv Icának különösen örültem, hiszen őt már ismertem személyesen, egy korábbi Scherzo-találkozó kapcsán. Jól meg is ölelgettem!!! :):):) Felcuccoltunk a szobáinkba, én mégsem vettem fel a bőrnacimat, nem volt kedvem átöltözni: maradt a farmer és a fekete felső. Szálloda előtt közös képek, majd városlátogatás kutyafuttában… Mindent nem tudtunk megnézni, mert szűkös volt az időnk!

De Svesztinek köszönhetően sok szép dolgot láttam, és érdekes információkhoz jutottam Pécsről. Elmentünk a Barátság-lakat falához, ahova mi is vittünk egy lakatot, a mi barátságunk jelképét. Egy kis szalaggal átkötve felraktuk a többi közé, közben a csapat énekelte a jól ismert Máté Péter dalt: Azért vannak a jó barátok… Egy kicsit el is érzékenyültünk, hiszen ez a pillanat olyan felemelő volt mindenki számára, és magában mindenki hálát adott Istvánnak, amiért van nekünk, és összehozta ezt a kis baráti társaságot!

– Városnézés után nyomban a Maestro Pizzériába vettük az irányt, hogy mihamarabb elfoglaljuk a helyünket, és várjuk Istvánt. Bemelegítés gyanánt énekelni kezdtük a már megszokott nótát: Azért vannak a jó barátok… mindeközben megérkezett István, Andorral. Hogy mennyire nem öltöztünk össze??? Farmerban és fekete pulcsiban volt!!! :)

– Rögtön leültek a mi kis elkülönített termünkbe, és elkezdődött a beszélgetés, dedikálás, fényképezés, ajándék átadás… Valamikor én is sorra kerültem, nem volt tolongás, mindenki kivárta míg a másik ember Istvánnal néhány szót váltott, aláíratta a fotókat, és átadta az ajándékait. Sok-sok fénykép és videó készült, mindenki türelmes volt a másikkal szemben. Odaadtam Neki az ajándékomat, a Ments meg című dal szövegét aláírattam vele, meg két képet. Nem kellett mondani kinek dedikálja, tudta a nevemet, hiszen már többször is találkoztunk. Aztán még másoknak is dedikáltattam, Barbikáéra például az én nevemet írta, annyira benne volt már az aláírásban! – elevenített fel a találkozás pillanatát a hölgy.

István nem ígért semmit…

– Készült közös fotó is, és megkérdeztem Tőle, hogy van-e arra lehetőség, hogy egy dalt együtt énekeljünk. - Nem tudom, nem ígérek semmit. – jött a válasz. Na erre egy cseppet elszomorodtam, hogy akkor ebből nem lesz semmi. De mire visszamentem a karaoke pulthoz, a karaoke-t szervező lány kérdezte, hogy na melyik dalt szeretném elénekelni az Istvánnal, mert két dalt a rajongókkal fog énekelni! És lehetek én az egyik, ha akarom!!! :):):):) Na szerintetek akartam? Ki is választottam gyorsan, mert már a hátam mögött ott állt egy lány, aki szintén duettet akart, és ugyanazzal a dallal. Csak egy picit elkésett!!!! De tényleg csak egy picit! :) És jött István, elénekelt két dalt, a Fényév távolságot, valamint a Bohemian Rhapsody-t, majd visszavonult vacsorázni. Nekem is kihozták a megrendelt vacsorámat, de már akkor képtelen voltam egy falatot is enni, nem ment volna le a torkomon! István a leves után visszajött, elnézést kért, hogy megvárakoztatott minket, és újabb két dallal örvendeztette meg a rajongókat. Jött a Majdnem szerelem volt és a Doobie Brothers: Without love című dala. Mondanom sem kell mindent gyönyörűen énekelt, ereje teljében van a hangja! HANGORKÁN még mindig!! :) Aztán jött az egyik dal a rajongókkal: Várj míg felkel majd a nap.

– Nem volt előre megbeszélve semmi, hogy ki kezdi, én vártam hogy az István, mint a döntőben, én meg majd a Keresztes Ildikó részét fogom énekelni. A dal elkezdődött nekem még mikrofon sem volt a kezemben, de István már mutatta, hogy kezdjem! Na én meg mutattam, hogy nincs mikrofonom, erre gyorsan ideadta az övét, ő kapott másikat. A dal elejét egyikünk sem énekelte, már-már kezdtem pánikba esni, hogy mi lesz itt, de István néha bíztatóan rám mosolygott, és ez annyi erőt adott, hogy tudtam, nem történhet semmi baj már ezután! Megszűnt a külvilág, hirtelen elfelejtettem hol vagyok, kikkel vagyok, csak az számított, hogy a dal és István hangja, vigyen magával… – emlékezett merengve.

– És megtörtént a varázslat, már megint magával ragadtak az érzések, amik a dal hatására előjöttek belőlem!!! Újra tudok írni!!! Talán abba sem tudom hagyni, pedig két egymás utáni találkozásomat Istvánnal nem tudtam papírra vetni. A dal után még sokáig nem tértem magamhoz, egy álmom teljesült!!! István még elénekelte a Scorpions-tól a Still loving you című dalt, amit Annával ketten ordítottunk be, mikor kérdezte mit énekeljen nekünk! Itt újra sikerült elérni a célunkat: ez a Scorpions nóta már régóta kikívánkozott belőle úgy éreztem! Hiszen már a verseny alatt is jelezte az egyik riportban, hogy szívesen énekelne Scorpionst. Az meg külön kitüntetés volt, hogy akkor és ott nekünk!!! :):):) És végül jött egy csodálatos együtténeklés, micsoda véletlen!!! Azért vannak a jó barátok! Isteni jel! Ezzel fogadtuk, ezzel köszönt el tőlünk! Ez a dal az egész este szellemeként körüllebegett mindenkit! Ez az érzés mindünk szívében ott tanyázott. Még egy közös csoportkép erejéig a lépcsőn találkoztunk, Istvánt közrefogtuk, Andor pedig lefényképezett minket!Köszönet illeti ezért is, és azért is, hogy Istvánra nagyon odafigyelt, meg ne fázzon!

A szívük az maradt….

– Elköszöntek, elmentek, de otthagyták szívük egy darabját a mi kis csapatunknak! Éreztük, hogy ez a találkozás olyan baráti, olyan meghitt, olyan családias volt, hogy nem

kívánhattunk volna jobbat! Még ott maradtunk záróráig, az utolsó dallal minket tiszteltek meg a karaokesok, mondván, hogy nagyon messziről (Miskolcról) is érkeztünk, ezért minket illet az utolsó dalválasztás. Na akkor jöhetett Hofitól a Lazítani című dal, amire összeverődtünk a helyiekkel, és együtt énekeltünk! Nagyon jó volt, kedvesen, barátságosan elköszöntünk egymástól a végén és szedelőzködtünk a szálláshelyre. Útközben jókat nevettünk, leszedtük az Istvános plakátokat az oszlopokról, (egyet haza is hoztam) :) Nehezem aludtam el, mert a szívem tele volt mindenféle jó érzéssel, és nehezen tudtam feldolgozni az este történteket.

– Másnap reggel aztán jött a fájdalmas búcsú, hiszen annyira össze lehet szokni, akár ilyen rövid idő alatt is, hogy nehéz az elválás. Azt biztosan tudom, hogy Istvánnak nagyon sokat köszönhetek, hiszen ezeket a csodálatos embereket meg sem ismerem, ha nincs Ő!!! Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy még egy álmomat is valóra váltotta: amit itt álmodtam Miskolcon, egy gyönyörű városban, Pécsett megélhettem! Köszönöm mindenkinek, innentől már az életem részeivé váltatok!

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.