Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Már tervezzük Tabáni István új mosolyát! - smileshowtime.hu - 2010.04.11.

Már tervezzük Tabáni István új mosolyát! - smileshowtime.hu - 2010.04.11.

  2010.04.11. 09:24


Már tervezzük Tabáni István új mosolyát!

Interjú Dr. Bátorfi Bélával, a fogászati implantátumok szakértőjével, Magyarország egyik legjobban felszerelt, legmodernebb fogászatának megálmodójával.


Titeket is gyakran látni a Smile Showtime Band koncertjein. Honnét ered a barátságotok?

Most mondhatnám, hogy minden hozzám tartozik, ami a mosollyal kapcsolatos, így egyértelmű, hogy a Smile zenekar is cégünk egyik reklámja, de azért ez nem így van. Gábor ugyanabban a kerületben lakik, ahol a rendelőnk is található. Amikor először járt nálunk, mi nem ismertük egymást személyesen. Akkor csak annyit mondott, úgy érzi magát, mintha egy beverly hills- i exkluzív hotelben járna. A környezet, és a személyzet is rögtön elbűvölte, és maradéktalanul elégedett volt a szolgáltatásunkkal is. Már évek óta hozzánk járt, mire végre úgy jött ki a lépés, hogy tudtunk egyszer beszélgetni is egymással. Akkor derült ki számomra, hogy zenekara van. Feleségemmel, Ágival (kettőnk közül ő kezeli Gábort) egyszer megnéztük őket, azóta szívesen járunk hozzájuk kikapcsolódni. Úgy érzem, pont azt a profizmust képviselik, amit én is, a saját szakterületemen. 

A múltkor olvastam Rólatok a hírességek kapcsán.

Biztosan Kiszel Tündére gondolsz. Nem ő az egyetlen híresség, aki nálunk szeretne új külsőt terveztetni magának, de ő egyike azoknak, aki ezt széles körben el is meséli. Amikor hozzánk jött, azt mondta, merőben új, amolyan tökéletes, „hollywood-i” mosolyt szeretne magának. A mi eszközeink lehetővé teszik, hogy ne zsákbamacskát áruljunk. Mi egy hatalmas plazmatévén megmutatjuk azt a többszáz féle lehetőséget, amely közül választani lehet. Egyedülálló lehetőség, hogy a páciens a saját, új arcát is láthatja, és ha nem tetszik önmagának, még azelőtt választhat egy másikat, mielőtt egy ujjal is hozzáértünk volna. Hasonló képen „varázsoltunk” új mosolyt Szántó Öcsi Bácsinak, Bunyós Pityunak is. A Csillag Születik után pedig felhívtam Gábort, hogy szívesen segítenénk a négy döntősnek is. Vásáry André és MC/DC már néhány nappal később itt voltak a rendelőnkben. Istvánt most várjuk, neki is készül már az új mosoly. De Dzsudzsák Balázst is túl van már a mosolytervezés első szakaszán.

Milyen fogászati megoldásokra van még lehetőség Nálatok?

Természetesen minden alapszolgáltatással rendelkezünk, de elérhető áron nyújtjuk a világ vezető technológiáin alapuló luxustermékeket is. Ide tartoznak az implantátum- beültetések, csontpótlások, esztétikus koronák CAD-CAM technológiával, a már előbb említett számítógépes mosolytervezés, a professzionális fogtisztítás, és a világvezető ZOOM fogfehérítés.
 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.