Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Bálint Antónia Blog - balintantonia.hu - 2010.01.03.

Bálint Antónia Blog - balintantonia.hu - 2010.01.03.

  2010.02.25. 13:54


Sziasztok!

Úgy néz ki, most van egy kis időm. Nem tudtam Babikámmal elaludni, így írogatok végre.
Szóval! Nagy kedvencemről, Tabáni Pistiről szeretnék írni. Ill. inkább azokról a magukat fantasztikusan tehetségesnek vélő managerekről, és stylistokról, akik azt nyilatkozgatják össze-vissza, hogy a Tabániból azért nem lehet sztár, mert nem lehet felöltöztetni.

Megkérdezném ezeket az okos tojásokat, hogy ez a felöltöztethetetlen Tabáni, hogy tudott egy ország kedvencévé válni? Mert, hogy ezeket már a győzelem után nyilatkozták. Ennyi eszük sincsen.

Vagy például: Demjén Rózsi, aki a borzasztó hajkoronájával, a nyolcvanas évekből rajta maradt mellényében, az arcát ( nem véletlenül ) teljesen eltakaró napszemcsiben, mikor szinte csak kitotyog a színpadra, ( hol ezért, hol azért :) ), és emberek tízezrei képesek érte megbolondulni egy pillanat alatt, mikor elkezd énekelni, akkor vajon mi történik?

Az történik, hogy hat az emberekre. És ez a lényeg. Csak ezek az okosok ezt nem érthetik, mert fogalmuk nincsen erről. Csak annyit tudnak, hogy kell elmenni egyik butikból a másikba, és onnan elhozni a kölcsön ruhákat, valakire ráaggatni, majd visszavinni.

Megjegyzem, van aki közülük ezt valóban jól csinálja. Csak ne mondjanak már hülyeségeket!

De említhetném másik nagy "szerelmemet" Cserháti Zsuzsát. Egyszer Rózsa Pistivel, -aki később "visszahozta" Cserhátit a köztudatba- beszélgettem, aki éppen akkor azon gondolkozott, ki lenne az, akivel foglalkozni kéne. Megemlítettem Neki, hogy talán a Cserhátival. ( akkoriban csak Cserhátit hallgattam a kocsimban, pedig sehol nem játszották a dalait, évek óta nem lépett fel, nem tudott róla senki)

Az volt a válasz: "Ugyan már! Hogy néz ki!" Azt mondtam erre, hogy teljesen mindegy, hogy néz ki, kiáll a színpadra, és elvarázsol mindenkit. Semmi válasz nem érkezett.

Alig telt el pár hónap és Rózsa Pisti "gondozásában" már meg is jelent az első Cserháti lemez, majd jöttek sorra a fellépések, élő koncertek. A "hogy néz ki Cserhátival".

Kérdem én! A Cserháti Zsuzsát, hogy lehetett öltöztetni?? Alig fért fel szegény a színpadra. De nem ez a lényeg!! Hanem az, ami a lelkéből és a torkából jön. És a toroknál még a lélek is fontosabb. ( No és Tóth Vera?)

Vissza térve a Tabáni Pistihez. Akkor most hol is számít a ruha??

Egyébként nekem mindig is ruha nélkül volt a legnagyobb sikerem :) Na jó ez csak vicc volt :)

A másik az, hogy volt az a bizonyos forgása a Pistinek a színpadon, amit mindig lassítva mutattak. Szóval az tele volt szexualitással. De ezt egy stylistocska nem veheti észre! Mert ő csak a ruhát nézi. Csak az borzasztó kevés.

Egyébként meg női szemmel nézve a Tabáni igen is csinos, jó képű, és nagyon is megnyerő :) No most a hangi adottságait nem méltatom, meg azt, hogy Ő most furcsa fiú vagy édes fiú.

Olvastam vele egy interjút, ahol azt nyilatkozta, hogy most attól fél, hogy majd a lányok nem a Tabáni Pistit fogják szeretni, hanem azt, aki a színpadon áll. Csak annyit üzennék így a blogomon keresztül Neki, mielőtt elindulna a személyiségzavar rögös útján, amin sok új sztár jár, hogy a színpadon Tabáni István áll. Nem más. Az Ő.

Tehát ha valaki azért szereti, mert ott áll, az Őt szereti, hiszen azt Ő érte el, és magának köszönheti, senki másnak. Egyébként ajánlom figyelmébe a Republic: Szeretni valakit valamiért című számát. Vagy a szerelmes verseket. Ezek nem azt boncolgatják, hogy vajon ez az érdek vagy az az érdek.... A szerelem nem ilyen. No de ebbe most nem fogok bele, mert itt ülök még holnap is :)

Hát..... röviden ennyi :) Felébredt az én kis Babikám :)

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.