Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Vásáry André: "Nem jó az üres sötét lakásba hazamenni" - Sajtóklub - 2010-01-18

Vásáry André: "Nem jó az üres sötét lakásba hazamenni" - Sajtóklub - 2010-01-18

  2010.01.18. 23:09


 Vásáry André: "Nem jó az üres sötét lakásba hazamenni"

2010-01-18 10:54
Vásáry André ma Szily Nórának meséli el, hogy minek kéne történnie ahhoz, hogy magánéletét felfeldje a nyilvánosság előtt, hogy milyen konfliktusok érték a sztereotípiák miatt és miért volt az, hogy kamaszkorában egy helyiségben sem tudott megmaradni édesapjával.
André meglepő őszinteséggel vallott Szily Nóra műsorában életéről. Elmeséli, hogy a Csillag születik népszerűségével nem csak dicséret és öröm, hanem rengeteg bántás is érte, ám erre már fel volt készülve, hiszen kamaszkora óta érték rossz élmények a hangja miatt. Soha nem volt verekedős, balhés gyerek, mégis a társaság egyik kulcsfigurája, afféle véleményvezér volt már az iskolában is. Már kiskorában zenei pályára próbálták terelni, de ő egészen gimnáziumig hallani sem akart erről.

Az Őszintén című műsorban ma este arról is mesél, hogy kamaszkori sérelmeit mostanában, a műsor kapcsán megjelent cikkek készültekor tudta megbeszélni édesapjával. Számára most derült csak ki, hogy apja komolyan gondolta, amikor mérnöki pályára szánta fiát, holott André soha nem volt reál beállítottságú.

Szily Nóra a zenei pályafutással kapcsolatos kérdések mellett természetesen érinti André magánéletét is. A szoprán énekes úgy érzi, a műfaj, amit ő képvisel, nem engedi meg, hogy kiteregesse a magánéletét és nagyra becsüli azokat az ismert embereket, akik úgy is sikeresek tudnak lenni, hogy nem szerepelnek hetente a bulvárlapokban. Róluk szeretne példát venni.

André: - Ha nagy dolog történik és boldog leszek és azt gondolom, hogy ezt meg kell osztanom másokkal is, akkor miért ne.

Nóra: - Mikor jön a boldogság?

André: - Megjósolták, hogy idén találkozom a nagy Ő-vel. Azért sem volt igazából nagyon sok hosszútávú kapcsolatom, mert velem nem egyszerű. Vágyaim nekem is vannak. Eddig nem tűnt fel, hogy rossz hazamenni egy sötét lakásba egyedül, de mostanában igen. Nem akarom magamat érzéketlennek előadni. Természetesen voltak vágyaim, azokat ki is elégítettem, de komoly TÁRS-ra most kezdek vágyni. Remélem, hogy bevonzom.

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.