Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Villamosvezető Varga Pisti újdonsággal rukkolt elő - zene.hu - 2010.01.17.

Villamosvezető Varga Pisti újdonsággal rukkolt elő - zene.hu - 2010.01.17.

  2010.01.18. 08:03


 Villamosvezető Varga Pisti újdonsággal rukkolt elő

A Megasztárban feltűnt énekesnek a tehetségkutató verseny után hiába jelent meg a Csillagok közt járok című dala, amelyet a rádiók is előszeretettel játszottak, mégis keveset hallottunk róla.

 

Hidd el címmel jelentette meg újabb albumát a Megasztár című televíziós tehetségkutató egy korábbi szériájában feltűnt Varga István. Az énekes kedvű villamosvezető saját sikereinek kovácsa akar lenni, ráadásul nevének írásmódját is megváltoztatta, a jövőben Warga Pistiként kíván szerepelni. 

Mindezt azzal indokolta, hogy miután őt mindenki villamosvezető énekesként ismeri, ezért művésznevét Villamosvezető Varga Pistire változtatta. Miután ezt túl hosszúnak tartotta, így egy nem hivatalos névadói ceremónia során zenész kollegái javaslatára végül a Warga Pisti nevet akasztotta önmagára.

Szakmai segítséget kért és kapott

Az énekes azt is elmondta, hogy a tehetségkutató verseny után hiába jelent meg a Csillagok közt járok című dala, amelyet a rádiók is előszeretettel játszottak, mégis keveset hallottunk róla. Pályafutása megakadt, ezért mindenképpen szüksége volt szakmai segítségre, amit az ismert popmenedzsertől, Környei Attilától kapott meg. A korábban zenészként is dolgozó Környei egykori zenésztársát, a gitáros Kozma Tibort kérte meg arra, hogy írjon dalokat Warga Pisti számára. 

A Hidd el című album részben új oldaláról mutatja be az énekest, hiszen a Boldog vagyok című dalban zeneszerzőként is közreműködött, illetve valamennyi szám szövegét ő vállalta fel, így teljes egészében az ő lelki világa tükröződik ezen a lemezen. Szövegeiben elsősorban saját problémáiról, vágyairól énekel, a mindennapi küzdelmeiről, családjáról, gyerekeiről - tiszta, őszinte egyszerűséggel.

 

Kapcsolódó cikkhez IDE KATT!

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.