Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Vendégkönyv
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
[691-672] [671-652] [651-632] [631-612] [611-592] [591-572] [571-552] [551-532] [531-512] [511-492] [491-472] [471-452] [451-432] [431-412] [411-392] [391-372] [371-352] [351-332] [331-312] [311-292] [291-272] [271-252] [251-232] [231-212] [211-192] [191-172] [171-152] [151-132] [131-112] [111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

2010.02.16. 08:03

ISTVÁN,

LEBORULOK EMBERI NAGYSÁGOD ELŐTT.

A mai CD-n az "Úgy szeretném meghálálni" nyilvánvalóan a szüleidnek szól - édesanyád kedvenc előadója, Kovács Kati énekelte valamikor.

Nagyon szép gesztus, amelyhez mi, rajongók, csak csatlakozni tudunk: köszönet illeti a szülőket és a testvért is, hogy mindenben segítettek téged.


2010.02.15. 21:14

andi!

Lehet benne valami, és Istvánban még az átváltás is gondot okozhat, mert ugye eddig el volt nyomva, most meg bedobták a mélyvízbe és mindenki azt várja tőle, hogy úgy ússzon, mint egy versenyúszó....hát az nem megy. Itt van egy kis képzavar, de talán érted.

üdv

fibi


2010.02.15. 06:42

Ezt most olvastam az IWIW-en, egy ismerősöm írta ki az üzenőfalra.

"Amikor az emberbe több szeretet gyűlik össze, mint amit kiadhat magából, az ugyanoly nehéz, mint ha ez a többlet fájdalomból lenne. "

Azt hiszem, ez tökéletesen illett Istvánra is, mármint az ismertsége előtti időkre vonatkozóan. Most már igazán kiadhatja magából a rajongóknak mindazt a rengeteg szeretetet ami benne rejlik, és szerencsére hatalmas mennyiségű viszonzást kap érte cserébe.

Egyébként aki ezt írta, ő is igazi művészlélek, zenetanár.


2010.02.14. 22:45

"Csak a szeretet az, amit ha adsz, sokszorozva térül meg."

Köszönet a beszámolókért.


2010.02.14. 22:28

 Barbika Élménybeszámolója a miskolci koncertről:

A NAGY nap.


Végre!!:-D   Találkoztam Istvánnal...:-)  ). Elmesélem...:D  :D  .
Reggel, amikor felkeltem mindent átnéztem, az ajándékokat, az üzeneteket és egész nap csak az estére vártam. Már 14:00-kor elkezdtem készülődni. Fürödtem, felöltöztem. De olyan lassan telt az idő, hogy nem bírtam kivárni a 17:00-át. Apa azt mondta, hogy inkább lekísér a Centrum elé, Nórához, hogy ott várjuk. Háromnegyed hatkor találkoztunk Nórával. Felszálltunk a buszra, és le is szálltunk a Sportcsarnok előtt. Ott már nagyon nagy volt a  tömeg. Kis idő múlva a kapukat is kinyitották. Nórával megcéloztuk a koncerttermet, hogy az első sorba menjünk. Utána felhívtam Stellát, hogy itt vagyunk. Mikor felvette,szóltam hogy hol vagyunk. Pont akkor lépett be az ajtón. Nemsokára a gportálosokkal is találkoztunk. Kaptunk névtáblákat, amin a gportálon használt név volt írva. Ekkor hívott Szondyka, hogy Tatabányán a koncert elmaradt. István lemondta,mert  elakadt a hóban. Nagyon megijedtünk nehogy ez is elmaradjon. Ekkor a menedzserét megláttuk, Istvánt még nem. Gondoltuk, ha a menedzser itt van, István is itt lesz majd. Azóta se tudjuk, hogy István hogy ért oda, és mivel jött. Nagy tapsvihart hallottunk. Tudtuk hogy kezdődik. Először Kefir és Müller Attila elmondta, hogy kik lesznek milyen sorrendben. Istvánt utolsónak konferálták. Először a Stylaw (sztájló) lépett fel Utána már tényleg elkezdődött. A V-tech énekelt pár számot, amik jók voltak. Utána Attila és egy néni még egyszer elmondták a fellépőket. V-tech, Charlie, McDc, Nyári Károly, Brasch Bence és István. Azt mondta a néni:
-Brasch Bence-ekkor nagy tapsvihar lett. Rákezdett Attila is.
-Vajon hogy lehet ekkora a hírneve? Lefogyok tíz kilót, és leadok tíz évet, akkor én is ilyen híres leszek.
-Akkor mondok még valakit. Tabáni János -mondta a néni. Nem mindenki ujjongott, mert nem tudtuk hogy az ki, de gondoltuk. Ekkor mondtuk együtt:
-István!-és a néni ki is javította.
-Akkor próbáljuk meg újra. Tabáni István!
-Yeeeeeeeeeee, éljen,ááááááááááááááá,István!!-sikítoztunk egyszerre. Minden fellépő mondta (István kivételével), hogy tapsoljunk. Robi reppelt is rólam. Olyasmit, hogy nézd a lányt, hogy milyen picike. Meg hogy a cipőfűzőm ki van kötődve. Bence pedig megpróbált jópofizni.
-Hallottam, hogy Miskolcon nagy az összetartás. Akiknek van telefonja...Á,látom már készültek a csillagszóróval!! Akinek van telefonja az integessen vele,hogy szép legyen. Utána a színpadról is lejött. Feljött Kefir hogy még kettőt énekel,és felkonferálja az utolsót. Az elsőt elénekelte. Ekkor Nóra így szólt:
-Barbi, most kell örülni,mert a következő már István lesz!-a zene elindult, és üvöltüztünk. Ekkor végre István jött. Nagy lett a tapsvihar,az üvöltözés. Ekkor beordibáltam:
-Szeretünk!- és meg is hallotta István.
-Én is titeket.-válaszolt. Kérdezte, hogy melyikkel kezdje.
-Queent!- ordibálták be. Picit várni kellett, a hogy a CD-t berakják.
-Nyomjad, Pisti!- ordibálták be.
-Rendben - nevetett István.
-Csak rakják be a CD-t.-(Csak a zene ment CD-ről.) a zene pedig elindult. A Don't stop me now-val kezdte. Kiabáltunk, Istvánoztunk, sikítoztunk. A sorrendet már elfelejtettem, de a zenékre igen. Énekelt egy külföldi számot, amit nem ismerek, de nagyon jó volt, és még "tánccal" viccelődött. Mi meg nevettünk és jeee-ztünk. Énekelte még az Őt. Azután a fényév távolságot. Utolsónak a Bohemian-t énekelte. A végén dobott nekünk puszit és ismét sikítoztunk. Utána lement a színpadról, de mi visszatapsoltuk. A Don't stop-ot énekelte. A végén így szólt:
-Fú, de melegem lett - és levette a zakóját. Ekkor még többen sikítoztunk és tapsoltunk. Az utolsó az Ő volt Kefirrel és Nyári Károllyal. A szám végén próbáltam Istvánnak kiabálni:
-István!!!!!!!!!!! Gyere ide, kérlek! Hoztam ajándékot!- de sajna nem hallotta a nagy tapsviharban. A csajokkal kimentünk a művészbejáróhoz. Féltünk nem ment-e még el. Utána mi is bementünk a bejáraton. Stella elintézte, hogy bemenjünk. Épp akkor jött Kefir Apukája, és meg tudta vele beszélni. Azzal  a feltétellel engedett be, ha ő is kap majd az ajándékból. :-)
Bementünk, és egy vártunk egy kicsit, de nagyon fáradtak voltunk. Ekkor az öltözőbe bement egy férfi. Láttuk István fellépő ruháját, ezért elkezdtünk hülyéskedni. Mondtuk Dádónak, hogy menjen be, mert ő fiú. Nekem meg azért mondták, mert kicsi vagyok, és gyereket úgyse bánthatnak. Utána azt mondtam nekik, hogy azt kéne mondani, hozzátartozók vagyunk. Hülyéskedtek, hogy én vagyok István eltitkolt gyereke, Tabáni Barbara. Azt mondták, menjek oda egy őrhöz és mondjam azt, hol van a papám? Kicsit se lett volna ma címlapon.: Tabáni István eltitkolt gyereke : P . Nórával leültünk pár dobozra. Ott megmutattam neki az ajándékokat. Pont arra jött Kefir. Először nem mondtam neki semmit, de miután jött visszafelé, kértem tőle egy közös fotót. Utána Stelláék mondták, hogy Kefir megpróbál szólni Istvánnak. Izgatottan vártuk az eredményt. Utána jött egy őr. Azt hitte, Kefirtől szeretnénk autogramot kérni. De annyira összezavartuk hogy inkább felvitt minket Istvánhoz. Kefirék szóltak neki hogy jöjjön ki. Mikor kijött, picit megijedtem, mert nem jött ki hang  a torkomon. De szerencsére én másodiknak jöttem, ezért meg tudtam szólalni. Odamentem hozzá és átöleltem. Kérdezte tőlem:
-Szia. Te vagy a Bodolóczki Barbi?
-Szia. Igen. Hoztam neked ajándékot -átadtam neki, majd egy másik csomagot is, és így szóltam:
-Ezt Erzsikének át tudnád adni?
-Persze!- mondta István mosolyogva.
-Már sokat hallottam rólad.
-Én is rólad - viccelődtem.
-Hallottál? Oké. -nevetett István. Csináltunk közös képet.
-Aztán meg pihenj sokat! -mondtam Istvánnak. Azt mondta:
-Tudod, most nem nagyon fogok fellépésekre járni, mert a CD-vel is kell foglalkoznom. Megkérdeztük hány szám lesz a Blikkes CD-n. Azt mondta 3. Kérdeztük, hogy lehet-e tudnunk hogy István nyert-e. Ezt nem árulták el. Csak annyit mondott a mellette álló fiú, hogy István zacskós levest fog főzni, sültkrumplival. A desszert meg valami savanyúpofa lesz.
Még odamentem hozzá és a fényképalbumomat (amiben csak ő van 30 képen) aláírattam vele. Látta a Don't stopos képet. Azt kérdezte:
-Az ki?- és nevetett.
-Te -mondtam vissza, szintén nevetve:). Utána elköszöntünk és István átölelt. Utána is mondtam, hogy pihenjen, és vigyázzon magára. Utána Stellával és Nórával a taxira vártunk. Akkor jött ismét István. Az ajándékokkal a kezében. A fellépő-ruhájában, kabát nélkül ment ki a hóba. Biztos fáradt lehetett, mert mikor megint köszönt, a szívét fogta. Kiderült, itt aludt szinte a szomszédunkban. Még az utca, házszámot is tudjuk :P  .Remélem, még mindig pihen :)  .Nagyon szép este volt,nagyon boldog vagyok, hogy végre találkoztam vele. És soha nem fogom elfelejteni, ahogy átölelt.:)  .


2010.02.14. 22:13

Sziasztok!

Ennél szebb ajándékot nem is kaphattam, mint Tabáni istván fellépését a Kaposvár Plázában! Vendéglátós vagyok, de nem érdekelt a nyitvatartás, bezártam és elmentem a gyerekeimmel meghallgatni Istvánt. Örömmel láttam, még mindig olyan mint amilyennek megszerettük! Bizony nem csak a lányok, de én is könnyeztem mikor énekelt! Egy nagyon kedves idős néni állt mellettem, mint kiderült 74 éves, nyugdijas ének tanárnő volt. " Kedvesem egy pacsirta van ennek a gyereknek a torkában" mondta és közben ritmusra mozgott! Kell ennél nagyobb elismerés? Isván! Neem csak a lányok, de a nagymamák és dédmamák is szeretnek!!!


2010.02.14. 18:54

Valentin-napi buli a Miskolci Sportcsarnokban HANGORKÁN-nal fűszerezve!!!

Előző este nem bírtam elaludni! Éjfélkor még fent kukorékoltam! Hajat festettem, meg az ajándékokat készítettem Istvánnak!
Reggel 5-kor úgy felpattant a szemem, mint annak a rendje! Nyugtattam magam, hogy mit izgulsz Stella, hiszen nem a Jóistennel találkozol, ő is csak egy ember, de a lelkem mélyén nem tudtam teljesen lehiggadni, tudtam, hogy nagy nap ez az életemben, hiszen ma látom, hallom először élőben!!!
És ez nem akármi! Hiszen hónapokon át csak a képernyőn láttam, újságokban, és féltem a valóságbeli csalódástól, hiszen a tévé, a képek nem mindig azt mutatják, ami a valóság! A média mindig kiszínez, nagyít, elérhetetlenné tesz!
Már délután éreztem, hogy hevesebben dobog a szívem, ahogy közeledik az este… Felhívtam Barbikát, hogy 6-kor találkozzunk, akkor lesz kapunyitás, és legyen jó helyünk. Hallottam a hangján, ő is be van zsongva! 6-kor megérkeztem a Sportcsarnokhoz, néhány perc múlva beengedtek minket. Jó is volt, mert áztunk-fáztunk. Akkor még csak eső esett! Bent Barbika felhívott, így nem kellett keresgélni, már ott álltak elől a kordon mellett az első sorban. Én még kimentem a bejárathoz, találkoztam Nagy Melindával és a barátnőjével, aki szintén Melinda, Szlovákiából. És megkerestem a gportálos szerkesztőket, tagokat, velük is megismerkedtünk, fényképet készítettünk, kaptunk névre szóló kitűzőt, hogy felismerjük egymást!
Hiszen egy cél érdekében voltunk ott!!! ISTVÁN miatt!!
Kis késéssel 7 után elkezdődött a műsor, én most a többi fellépőre nem szánnék sok időt, röviden: Kefír és Müller Attila (COOL Tv), felkonferálták a vendégeket, nyitó együttes a Stylo, ahol Müller Attila szaxofonozik, néhány dallal bemutatkoztak, majd jött újra Attila és az Avas Rádió műsorvezetője, aki bele is bakizott szegény Istvánunk nevébe, elkeresztelte Jánosnak! Nagy volt a felháborodás, fújogott mindenki!
Mi már ekkor nagyon aggódtunk, mert hallottuk hogy István Sopron után elakadt a hóban és lemondta a Tatabányai fellépést! Féltünk, hogy Miskolcra sem jut el! Aztán megláttuk a menedzsert Andort, és akkor kissé megnyugodtunk, hogy mégiscsak lesz valami a ma esti fellépésből! :) Ha már ő is itt van! Arra nem is gondoltunk, hogy Kefírnek is ő a menedzsere és azért van ott!
Na szóval jöttek sorba a vendégek: V-tech (ők több alkalommal is az est folyamán), az egyik kedves új ismerősömet Kefír meg is énekeltette, lejött a színpadról, és néhény sort Melyndával énekeltetett!!! :), aztán jött Charlie, aki nagyon profi volt, és nagyon kipécézett magának, mert az egyik dalnál vagy két sort hozzám intézett!!! :), McDc Veres Robi, na ő jól megizzasztott mindenkit, de legfőképpen saját magát, Nyári Karcsi, akiről szégyen ide, szégyen oda de még nem hallottam, viszont szépen énekel és zongorázik, Brasch Bence, ő még eléggé színpadképtelen, kis suta mozgású, de nem reménytelen, hangja viszont kevés van neki! És végre jó sokára 11:15-re befutott Istvánunk! Még csak egyet sem szusszanhatott , máris a színpadon találta magát. Nagyon fáradt volt, de a színpad csodákat művel (és lehet, hogy egy kicsit a mi szeretetünk is)… Teljesen átszellemült, erőt vett a fáradságon és elkezdett énekelni (miután vagy egy jó percig visítozott a közönség örömében, de annyira, hogy nem jutott szegény még szinte szóhoz sem). Bekiabálták, hogy „Szeretünk!” Válasz: „én is titeket!”
És megkérdezte melyik dallal kezdjen. Gyorsat választottunk!
A Don’t Stop Me Now című dallal kezdett, egy kis késéssel, mert nem indult a CD, mondta is:
-Befagyott a CD!
Végre elkezdődött! Teljes ováció fogadta, mindenki vele énekelte a nótát! Barbika felmászott a korlátra, ott lógott rajta végig :)
nagyon élvezte a kicsi lány! De igazából az egész sportcsarnok tombolt! Olyan volt, mintha mindenki csak Rá várt volna! Szinte leszakadt a plafon a hangjától olyan elemi erővel tört elő belőle!
A második dal előtt egy kis mentes vizet ivott, biztos nagyon kiszáradt!
Bevezetőnek azt mondta, hogy Ő még nem találta meg a párját, de ez a dal nagyon aktuális a szerelmeseknek. Akkor következett az Ő című dal, amit már az elején el felejtett, mondta is:
-Elfelejtettem a szöveget!- és mosolygott, nem volt egy cseppet sem zavarban. Mi pedig Melindával az első sorból ordítottuk a szöveget Neki, hátha meghallja! Mondta is:
-Mindjárt folytatom…
Ezt is óriási tapssal jutalmazta a közönség, kb. 3000 ember volt a Sportcsarnokban. Szerintem meg is lepődött az elején egy kicsit, erre nem számított! :)
Következett egy számomra még új dal az Ő előadásában, nagyon tetszett, hogy még táncolt is rá! Queen - Crazy Little Thing Called Love, jó kis pörgős szám… Ez is jól áll neki! (mi nem? :) )
Aztán jött a Fényév távolság, az egész Sportcsarnok énekelte vele, teljesen átszellemült az arca, tényleg olyan volt, mint egy ima!
Megint egy kis mentes víz, majd jött a Bohemian Raphsody, ami még mindig gyönyörű ahogyan énekli, talán egy kicsit a fáradság hallatszik rajta, már nem tudta úgy kitartani a hangokat, mint az elején…
De ez semmit nem vont le a varázsából, csodálatos volt!
A végén leült a zongora mellé, ott fejezte be a dalt! Nagyon fáradt már!
Sok egyszerre ennyi fellépés egy napon!!! Túlhajszolja magát!
Végül a Don’t Stop Me Now című dal jött újra, de már egy rögtönzött zenekari kísérettel. Mindenféle összepróbálás nélkül nagyon jó volt, később hallottam, amikor a vokálos fiúk méltatták, hogy milyen érzékkel énekelt össze egyből a zenekarral!!! Profi!
Elköszönt, de a közönség nem engedte el olyan könnyen, vastaps, majd visszataps, és újra visszajött a színpadra, bár láttam, Andor mintha megfogta volna a karját, hogy ne menjen, lehet már látta rajta, hogy nem ok minden vele? De Ő megfordult és fel a színpadra! Vele jött Kefír és Nyári Karcsi is, aki leült a zongorához, és hárman együtt énekelték el újra az Ő című dalt!
Ezzel vége lett az előadásnak, mindenki rohant kifele, mi is a jeges, csúszós, latyakban mentünk hátra a személyzeti bejárathoz, hogy még elkaphassuk az ajándékainkkal…
A portásnak magyaráztam egy kicsit, hogy engedjen be, először nem akart, de aztán jött Kefír apukája, akit hála az égnek ismerek, és Ő mondta, hogy menjünk csak be. Ő volt a fő rendezvényszervező, őrá már csak hallgattak!
Bent már ott voltak a gportálos csapat tagjai is, együtt vártuk Istvánt, mert mondták, hogy még ott van! Kb. Egy jó órát vártunk rá míg végül Kefír felvitt minket a VIP-terem bejáratához, és ott kihívták Istvánt.
Végre kijött, de láttuk, hogy nagyon nyúzott, és nagyon le volt lassúlva, nem tudtuk mire vélni!
Sorban mindenki odaadta a Neki szánt ajándékát, készítettünk néhány képet is Vele, és aláírta mindenkinek a hozott képeit!
Utolsónak maradtam nagyon izgultam, hogy mit fogok mondani Neki, összekavarom majd a szavakat… odamentem, mondtam, hogy egy kis utólagos szülinapi ajándék, fogadja szeretettel és a kezébe nyomtam a tasakot! Megköszönte, belepillantott, miközben mondtam neki:
-Van benne egy CD.-
-Te énekelsz rajta?-kérdezte.
-Igen, Teás dalokat.-
-Majd meghallgatom…-mondta.
Kértem, ha van lesz rá lehetőség, akkor egy duettet énekeljen el velem a Pécsi találkozón… Azt mondta majd meglátjuk…és mosolygott!
A képeket amiket vittem aláíratni, megnézte, kérdezte honnan van…
Mondtam ezek a kedvenc képeim Róla, mert itt még szemüveges, félrefésült hajú volt. Nézte a másikat is, mondta, hogy igen, ez még a múzeumban készült!
Nem tartottuk fel sokáig, elbúcsúztunk, két puszi és egy ölelés kíséretében, a fülébe sugtam: “Minden jót kívánok, vigyázz magadra és pihend ki magad!”
Még a bejáratnál összefutottunk, amikor a taxihoz jöttek ki, Istvánon csak egy szál zakó, sál nuku, és úgy ment ki a taxiig a szakadó hóban!
Mentek Kefírékhez aludni, mert haza nem jutottak volna!
Én is gyalog tettem meg az út egy részét hazáig, mert a taxi nem tudott felmenni at Avason a dombra! Még a csizmám is átázott!
Lehet, hogy én is megfáztam? Az nem fontos, csak István gyógyuljon meg!!!!

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY és még mindig SZÍVSZAKADÁS!!!
Az új beceneve: HANGORKÁN!!! :)

 


2010.02.14. 12:38

Kedves István, kedves Szerkesztők, kedves Tabánisták!

Nagyon szépen köszönjük a tegnap estét Miskolcon, feledhetetlen, örök emlék marad :)

Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon örülünk, hogy Istvánnal éjjel még sikerült fotót készíteni és beszélni, ajándékozni...

István! Köszönjük, hogy egy egész napos utazás után is megtiszteltél minket és eljöttél! :) Ráadásul 4 számot szerettem volna élőben mindenképpen hallani, és épp azt a négyet énekelted! További ilyen sikereket, kitartást és sok erőt!!!

A Szerkesztőségnek külön köszönjük a kis névtáblácskákat, jó mostmár archoz kötni az embereket!
Reméljük még találkozunk és hasonló szép élményekben lesz részünk!
Puszi:

Viki


2010.02.13. 21:44

" Amíg hiszünk álmainkban, nincs semmi, ami a véletlen műve lenne. "


2010.02.13. 16:34

Üdv. mindenkinek!

Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt
a kézfogás és az önfeladás között.
És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos
a szerelemmel és a társaság a biztonsággal.
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét
és a bók nem esküszó.

És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával,
nem pedig a gyermek kétségbeesésével.
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd,
mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idő után kitapasztalod, hogy még a
napsugár is éget, ha túl sokáig ér.

Műveld hát saját kertecskédet,
magad ékesítsd fel a lelked,
ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked.
És tanuld meg, hogy valóban nagyon sokat kibírsz.
Hogy valóban erős vagy.
És valóban értékes.

/Veronica A.Schoffstall/

Sok erőt !!


2010.02.13. 08:53

 Kedves gportálos tabánisták!

Már többször kértem, de úgy látom ismételten meg kell tennem:

Kérlek Titeket, hogy EZT a rovatot úgy használjátok, mint egy emlékkönyvet, vagy egy Igazi Múzeumi Vendégkönyvet. Itt nincs helye személyes üzeneteknek, privát üzengetéseknek - ezért azokat most törlöm is. Ezekre a privát megjegyzésekre ott van a CHAT-fal, és szükség esetén a Vélemények vagy az Ötletek rovat. Ha pedig közelebbről is szeretnétek megismerni egymást, váltsatok e-mail címet, és folytassátok a megánbeszélgetéseteket privátban.

Megértéseteket köszönjük.

Üdvözlettel:

Teatime


2010.02.12. 21:13
Moderált hozzászólás

2010.02.12. 20:55
Moderált hozzászólás

2010.02.12. 20:54
Moderált hozzászólás

2010.02.12. 20:21

Evi-Evitám , kincsem!!!


2010.02.12. 12:36
Moderált hozzászólás

2010.02.12. 07:28
Moderált hozzászólás

2010.02.12. 07:24
Moderált hozzászólás

2010.02.11. 21:49
Moderált hozzászólás

2010.02.11. 21:45
Moderált hozzászólás

[691-672] [671-652] [651-632] [631-612] [611-592] [591-572] [571-552] [551-532] [531-512] [511-492] [491-472] [471-452] [451-432] [431-412] [411-392] [391-372] [371-352] [351-332] [331-312] [311-292] [291-272] [271-252] [251-232] [231-212] [211-192] [191-172] [171-152] [151-132] [131-112] [111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.