Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Élménybeszámolók
Élménybeszámolók : Lonci - Dunakesziről

Lonci - Dunakesziről

  2016.11.30. 15:45


Advent első vasárnapja Dunakeszin

 
14-en utaztunk Pestről Dunakeszire. A Városháza mögötti tér hangulatos díszkivilágítással, élethű betlehemmel, főleg étel- és italárusító bódéval, ingyen korcsolyapályával várta az adventi vásár látogatóit. A szél miatt hidegebbnek érződő levegőn sapkát és kesztyűt kellett felvennünk míg István fellépésére várakoztunk. 
István előtt egy énekes férfi szórakoztatta kevés számú közönségét - énekelt, gitáron is kísérte magát 1-2 dalnál. Mikor lement a színpadról, két férfi egy hősugárzót szerelt a színpad tetőrészéhez. Sajnos a színpad két oldala nyitott volt, így nem sokat ért a hősugárzó. 
István pufijackyben és farmernadrágban, nyakában vastag kötött sállal jelent meg a színpadon. Haját időnként fújta a szél, néha összedörzsölte a kezét, hogy ne fázzon. Főleg lassú dalokat énekelt, természetesen advent kapcsán a Legyen ünnep is elhangzott. István előadására sokan összegyűltek, sok tapsot kapott. A ráadás szám után újra visszakövetelték a színpadra, de már nem jött vissza. Egy kis várakozás után egy helyi szervező közbenjárásával sikerült Istvánnal és Csillával pár szót váltanunk. Akkor már usanka volt István fején. Mondta, hogy fázott a színpadon. Mikor elköszöntünk tőlük, a buszmegálló felé vettük az irányt. Ahogy szálltunk fel a buszra, egy fiatal nő meghallotta, hogy Pestre kérünk jegyet. Ő is ott szállt fel, ahol mi. Csodálkozva kérdezte, hogy Pestről lejöttünk ide az adventi vásárba? Mondtam neki, hogy nem a vásárba jöttünk, hanem Tabáni Istvánra. Kiderült, hogy ő a helyi Dunakeszi Post újságba írni fog az adventi vásárról. A buszon végig beszélgettünk vele a rajongókról és Istvánról. Csodálkozva hallgatta, hogy mennyi helyre elmentünk már István után 7 év alatt, még külföldre is. 
A buszvégállomáson még le is fotózott minket - a 14 Tabáni rajongót. 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.