Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Élménybeszámolók
Élménybeszámolók : Bogi - Mátészalkáról

Bogi - Mátészalkáról

  2016.06.27. 12:13


MÁTÉSZALKA, 2016. jún. 25.

"Dióhéjban"  a Múzeumok éjszakájáról

Kitikkadva, embert próbáló hőségben nyolcan érkeztünk szombat délután ebbe a távoli kisvárosba, hogy sokadjára István hangjával  ünnepeljük a Múzeumok éjszakáját. Estére is alig hűlt a levegő, amikor a Szatmári Múzeum udvarán a sokadalomba léptünk. Volt ott lángossütő, ugrálóvár, kirakodóvásár,  sörkimérés… mindez nagyon kulturált módon. A hatalmas, gyeppel borított zárt udvarban érdekes néprajzi, helytörténeti gyűjteményt is láthatott az érdeklődő, ill. kocsimúzeumot, ahol régi szekerek, kocsik, szánok voltak kiállítva. Én bizony bevallom, a kocsimúzeum darabjai helyett a fél szememmel inkább azt a szép zöld Mercedes cabriót lestem, amelyikkel István várható. Időben meg is érkeztek. A fellépés 9-kor kezdődött, előtte egy Trambulin nevezetű zenekar játszott a színpadon, majd egy 10 perces áramszünet zavarta meg a műsort. Mikor helyreállt a rend, felkonferálták Istvánt, az est „sztárvendégét”. Nagy taps fogadta, a sörpadok, lócák mind megteltek addigra, ill. a füves téren is sokan álltak. Látszott, hogy sokan célirányosan Őt jöttek meghallgatni. 

István nagyon csinos volt  , régen láttuk ilyen világos szerelésben: a „Huhh, de jó szabású” fehér nadrágjában  és a nem kevésbé dögös világos farmeringjében jelent meg, szemüvegben, szerényen, kedvesen mosolyogva lépett színpadra. Nem beszélt sokat,  hanem rögtön felcsendültek a dalok… Jól válogatott repertoárral érkezett, az „El kell mondjam” –mal indított, majd felváltva jöttek a feldolgozások és a saját dalok a korábbi és az új lemezről. Minden dal remekül szólt, ezt nem is kell részleteznem. A közönségtől kapott nagy tapsot István szerényen és szeretettel fogadta. Úgy éreztük, a színpadról mi is sok-sok mosolyt kaptunk, sőt többször puszikat dobott a közönség soraiba, és tette mindezt olyan kedvesen, visszafogottan, finoman, ahogy Tabáni István személyiségéhez illik. Szemmel láthatóan örült az ismerős arcoknak, és persze mi is adtuk a szeretetjelzéseinket, …. szóval én most szinte láttam az éterben ezeket a „hullámokat” oda-vissza. A visszataps  után a Fényév távolság zárta a műsort, üzenete, mondanivalója mindig minden közönséget megérint, és a csillagos, szabad ég alatt felhangzó „zengő fényorszáááág” most is hatott. Friss gyászunkra is emlékeztetett bennünket ez a dal.  

A helyi közönség István műsora után tűzugrással és egyéb látványos programokkal szórakozhatott,   Istvánék pedig hamar hazaindultak, mert egy hosszú és kimerítő kocsiút állt előttük. Mi nagyon örültünk, hogy ott voltunk, és hogy se a több száz km-es távolság, se a pokoli hőség nem tántorított el bennünket az utazástól.   

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.