Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Ti küldtétek - Idézetek
Ti küldtétek - Idézetek : Kiacs - Zsűri klasszikusok

Kiacs - Zsűri klasszikusok

  2010.02.25. 22:15


 


 

ZSŰRI KLASSZIKUSOK 

 

"Hogyha ilyen hangja  van, akkor azt  csuk be, amit  akar! csak a  száját ne!! :)" (Fáy Miklós)


"Igen, neked ITT van dolgod!!! :)" (Fáy M.)


"Értsd meg, téged mindenki szeret!!! "    (Fáy)

 

„Jött a szíved, jött a szíved..” (Oroszlán Szonja)

 

„Egyébként nem tudom, hogy hol volt maga mostanáig…" (Szirtes Tamás)

 

„Tisztában van-e vele, István, hogy mire vállalkozott?” ( a még kétkedő Fáy)

 

„Mindenki már megint beléd van esve..” (Fáy – a bakis Gyertyák után)


 

„Amikor szól a zene, te otthon  vagy!” (Fáy)

 

„Soha egy pillanatra nem félek attól, hogy hamisan fogsz énekelni…” (Szonja)

 

„István, te egy megejtő fiú vagy! „ (Jucusunk:D)

 

„Amikor egy Freddie M. dalt énekelsz, akkor az való neked, ha Máté Péter dalt,az is való neked, amikor egy Demjén-dalt, az is való neked… vagyis az éneklés, az nagyon való neked! Nagyon-nagyon komoly tehetség vagy!” (Szirtes Tamás)

 

„Bejön a színpadra egy ember, és annyi történt, hogy bejött a színpadra egy ember… Aztán bejön egy másik ember, és bejön vele egy egész világ… És te ez az utóbbi vagy! Bejön veled egy egész világ, mindenféle titkokkal, érdekességekkel, személyességgel. Adásról adásra javulsz!” (Szirtes Tamás)


„Énszerintem a telefonkönyvet is énekelhetné, akkor is fantasztikus lenne!” (Stohl András)


 

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.