Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Paul Potts vagy a salsanagyi előadása megdöbbentőbb? - velvet.hu - 2012.04.01.

Paul Potts vagy a salsanagyi előadása megdöbbentőbb? - velvet.hu - 2012.04.01.

  2012.04.06. 23:04


Susan Boyle felbukkanása előtt sem futott le úgy tehetségkutató műsor, hogy ne tűnt volna fel valaki, aki ledöbbenti a szkeptikus nézőket és a zsűrit. Míg a skót aggszűz a kinézete miatt váltotta ki az emberekből az előítéletet, addig a salsázó nagymamáról 75 éves kora miatt nem akarták elhinni, hogy tényleg tud táncolni. Csoj Szungbong pedig hajléktalan volt, mégis hatalmas sikert aratott. Összegyűjtöttük azokat, akik a legnagyobb meglepetést okozták eddig, önnek nem kell mást tennie, csak szavaznia! Öt pontot adjon a kedvencének, egyet annak, aki egyáltalán nem nyerte el a tetszését.

1. Susan Boyle

A korábban szociális munkásként dolgozó skót énekesnő a Britain’s Got Talent harmadik szériájában bukkant fel, és a Nyomorultak egyik betétdalával aratott hatalmas sikert. Kora és elhanyagolt kinézete miatt a közönség és a zsűri is szkeptikusan fogadta, de már az első hangok után mindenki ledöbbent, majd állva tapsolták meg az akkor 47 éves Susan Boyle-t. "Amikor ott állt és azt mondta, olyan akarok lenni, mint Elaine Paige, mindenki kinevette. Senki se neveti ki most" - mondta az előadás után Piers Morgan, míg Amanda Holden szerint ez volt minden idők legnagyobb ébresztője. Susan Boyle-nak azóta már viaszszobra is van, felénekelte az Enjoy the Silence-t, sőt, musicalt készítettek az életéből.

2. Paddy Jones

2009-ben nemcsak Susan Boyle döbbentette meg a világot - bár Paddy Jones körül nem volt akkora felhajtás. Pedig megérdemelte volna. A 75 éves brit nagymama egy spanyol tehetségkutatóban tűnt fel, és egy nála negyven évvel fiatalabb táncossal sokkolta a nézőket és a zsűrit is. Az asszony korábban balettozott, de abbahagyta, majd férje halála után újra táncolni kezdett - akrobatikus salsabemutatója a verseny fődíjáig juttatta, ám azóta nem igazán hallatott magáról.

3. Paul Potts

Az elhízott, érdekes fogsorral rendelkező mobiltelefon-kereskedő szintén a Britain's Got Talentnek köszönhetően tett szert a világhírre. Paul Potts szintén operával állt a színpadra, és szintén nem sokat néztek ki belőle az emberek. A Nessun Dormával végül tarolt, és 2007-ben meg is nyerte a tehetségkutató műsort. Potts a műsor után is maradt az operánál, lemezt utoljára 2010-ben adott ki.

4. Csoj Szungbong

Gyerekként tíz évig élt az utcán a koreai X-Faktor felfedezettje, akinek előadása szintén döbbenetet váltott ki mindenkiből. Csoj Szunbong Sarah Brightman Nella Fantasiájával lépett a színpadra, és mind az előadás, mint pedig az élettörténete pityergésiig hatotta az embereket. A fiú hajléktalanként nyilvános vécékben, lépcsőkön aludt, és hogy fenntartsa magát, rágót és energiaitalt árult. Se óvodába, se iskolába nem járt mindaddig, míg fel nem vették egy művészeti szakközépiskolába.

5. Tabáni István

Persze, a magyaroknak is megvan a maga Susan Boyle-ja Tabáni István személyében, aki besírta magát a tehetségkutatók történelmébe. A korábban teremőrként dolgozó férfi legelőször azzal tűnt fel, hogy egyáltalán nem tűnt fel - vagyis ahogyan a Csillag születik második szériájának egyik ítésze, Fáy Miklós is fogalmazott: bement úgy a színpadra, mint aki háztartási gépet akar megszerelni, és akkor kiderült, hogy a mosógépszerelőt Freddie Mercurynak hívják. Tabáni azóta három lemezt adott ki, jelenleg a következőn dolgozik. Ezen kívül nem sokat tudni róla, mert nem igazán hívják sehová, maximum koncertezni.

6. Szíj Melinda

Az akkor 41 éves kereskedelmi ügyintézőre is menthetetlenül ráragadt a magyar Susan Boyle név, amikor debütált a 2010-es Megasztárban. Szíj Melinda megjelenése szintén nem kecsegtette semmi jóval az akkorra már kimerült zsűritagokat, így meglepetésként érte őket, hogy a rosszul öltözött, kócos asszony torkából milyen hangok bírnak kijönni. Habár Szíj Melinda útja erősen indult, azóta csak mérsékelten jár fellépni, előző év júniusában azt mondta, csak havi egy haknija van, egyébként meg ugyanott dolgozik, ahol korábban.

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.