Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Szíj Melinda Tabáni Istvánnal énekelne - mayra.hu - 2011.04.08.

Szíj Melinda Tabáni Istvánnal énekelne - mayra.hu - 2011.04.08.

  2011.04.08. 11:59


Alig egy fél éve lett vége a Megasztár legutóbbi évadának, de Szíj Melinda, a tehetségkutató egyik legmegosztóbb személyisége 2011 áprilisában már be is jelentkezett első lemezével, melynek címadó dalának, a „Foltos úton”-nak a szövegét maga Melinda írta. A lemezen Balázs Fecóval énekel közös számot, sőt, Tabáni Istvánnal tervezné a következőt.

Szíj Melinda annak ellenére, hogy a legtöbbször izgul és feszélyezett, a stúdiófelvételek alatt barátságosnak érezte a légkört. „Már az első pillanatban, ahogy beléptem, kellemes érzés kerített hatalmába, mintha a második otthonomba érkeztem volna” – emlékezett a felvétel első napjára.

Az énekesnő Balázs Fecó nagy rajongója, így külön öröm volt számára vele együtt dolgozni a Kevés voltam neked című dalon. Arra a kérdésre, hogy kivel énekelne legközelebb, Szíj Melinda azt a választ adta, ezen még ugyan nem gondolkodott el mélyebben, de szívesen működne együtt például Tabáni Istvánnal, akinek a hangjára mindig felkapja a fejét, ha meghallja a rádióban a dalát.

Szíj Melinda a “vájt-lelkűeknek” ajánlja a lemezét

Nem annyira a „vájt-fülűeknek, mint a vájt lelkűeknek” ajánlom ezt az albumot- fogalmazott az énekesnő, aki szerint csalódni fog, aki a vidámkodó Melindát szeretné viszonthallani az albumon, mivel a dalcsokrot, melyben magyarul és franciául is énekel a kétgyermekes anya, inkább a meditatív, tűnődő életérzés jellemzi. A címadó dal ráadásul Melinda saját szerzeménye.

 

SzijMelinda

Saját versei a méltánytalanságokról is szólnak

A lemezzel együtt saját verseit is ajánlja rajongóinak az énekesnő. A borítón ugyanis jónéhány található belőlük. „A lelkem mélyéről jöttek ezek a versek”- mondta költeményeiről Szíj Melinda. Véleménye szerint annak ellenére, hogy többségét a tehetségkutató műsor előtt írta, sok visszaadja azokat a pillanatokat, amiket a Megasztár alatt élt meg.

„Elég sok méltánytalanság és bántás érte az embert, gúnyolódnak, csúfot űznek és átgázolnak az ember lelki világán más értékrendű emberek… ezekről is szólnak a versek, és vannak szerelmes költemények is”- mesélte a sokszor a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor sztárjához, Susan Boyle-hoz hasonlított Szíj Melinda.

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.