Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Szarvasért tették a dolgukat - csongradmegye.hir6.hu - 2011.02.27.

Szarvasért tették a dolgukat - csongradmegye.hir6.hu - 2011.02.27.

  2011.02.27. 19:05


Szokásos farsangi bálját rendezte február utolsó szombatján Szarvas Város Barátainak Köre. A hagyományokhoz híven az Árpád-szálló patinás bálterme adta a színhelyét a kör kitüntetéseinek átadására. Kitüntetést azok kaphatnak, akiket a baráti kör felhívására valamelyik tag jelölt és az elismeréseket odaítélő grémium a jelölést elfogadja.

Mindannyian, akik átvéve az oklevelet, bronz vagy ezüst plakettet, úgy nyilatkoztak: tették a dolgukat, Szarvas városáért. Az elismeréseket dr. Dezső István, Szarvas Város Barátainak Köre elnöke, Mihaleczné Kovács Mária, a „Szarvasért" Alapítvány elnöke és Babák Mihály, Szarvas város polgármestere adta át. Akik pedig átvehették: Emléklapot és ajándékutalványt: Pribelszki Petra, a Vajda Péter Intézmény 2/14. C. osztályos, ügyintéző titkár szakos tanulója; Kalivoda Ágnes, az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészhallgatója. Bronz Emlékplakettet: Patkó Lajos sakkozó, sakk-pedagógus; Pekár Pálné, Szarvas Város Barátainak Köre pénzügyi vezetője; Kepenyes György, az Ótemetőért Alapítvány kuratóriumának elnöke; Závogyán Judit, pedagógus, a Békés Megyei Tudásház és Könyvtár pedagógiai szakértője; Lázár Zsolt, evangélikus lelkész (ő nem tudott részt venni a díjátadón). Ezüst Emlékplakettet: dr. Kutas Ferenc, ny. gimnáziumigazgató, a Szarvasi Krónika felelős szerkesztője, Dankó Ervin, ny. pedagógus, a baráti kör alapító tagja. A „Szarvasért" Alapítvány díját, a város jelképét ábrázoló szarvas szobor kicsinyített mását Mihaleczné Kovács Mária dr. Dezső Istvánnak, a kör elnökének nyújtotta át, a város civil életében, a civil szféra érdekében végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként. A díjátadót követte a baráti bál, vacsorával, tánccal, tombolával, Tabáni István sztárvendéggel.

Csoportkép a díjátadás után: Babák Mihály, Uhljár
Zita (a baráti kör ügyvezető elnöke), Dankó Ervin, dr. Dezső István, Pekár
Pálné, dr. Kutas Ferenc, Závogyán Judit, Patkó Lajos, Pribelszki Petra,
Kalivoda Ágnes, Mihaleczné Kovács Mária, Kepenyes György

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.