Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Feszt fesztiválozunk - szh.ro - 2010.07.11.

Feszt fesztiválozunk - szh.ro - 2010.07.11.

  2010.07.13. 11:43


Fesztivál fesztivál hátán – így jellemezhetjük az idei nyarat is. Míg néhány évvel ezelőtt csupán Tusványosunk, Rockmaratonunk és Félszigetünk volt, az utóbbi időben gombamód szaporodnak a fesztiválok. Múlt évben több rendezvény is debütált, úgy néz ki sikeresen, mert idén majd’ mindegyiket ismét megszervezik.

Az új helyszínre költözött EU Tábor már bezárta kapuit, két napja már a rock sem dübörög a Székelyudvarhely melletti Szekjefürdőn, és a Vármezőn szervezett Nyárádfeszt második kiadása is lejárt. Szigetből volt fél és egész is – mindkettő székely, ugyanis a múlt évben debütált Székely Sziget szervezői hajba kaptak, így osztozkodni kellett a rendezvényen: az egyik kapta a nevet, a másik a helyszínt.

Fesztiválból azonban nem lesz hiány a nyár további részében sem, sőt a java még hátravan. Már csak az ifjonc (vagy a szülők) pénztárcája kell hogy kibírja a megpróbáltatásokat.

Tusványoson huszonegyeznek, mégpedig Nyílt lapokkal

Idén július 20–25. között ismét kizökken az idő a hétköznapok körlogikájából, Tusványoson ugyanis sosincs hétfő, így hát az is világos, hogy több mint egy hetet kell várnunk arra, hogy elkezdődjön a Bálványosi Nyári Szabadegyetem Tusnádfürdőn. Mivel idén 21. alkalommal ülnek össze tárgyalni, szórakozni a résztvevők, a rendezvény szlogenje a kártyajátékból ihletődött: „Nyílt lapokkal” játszik Tusványos, s ugyanezt várják el a résztvevőktől is.

Tabáni vonz majd a Fierd-táborba

Marosvásárhely igazi fesztiválváros – olvasható az óriásplakátokon. Csalódás érheti azonban azokat, akik július végére, augusztus elejére várják a Félsziget Fesztivált, ugyanis az augusztusra költözött. A megszokott időpontban sem maradunk azonban buli nélkül: a múlt évben családias hangulatban debütáló Fierd-tábor idén nagy dobásra készül: A Fiatalok Erdélyért (Fierd) Egyesület meghívta a Bözödi-tóhoz a Csillag születik sztárját, Tabáni Istvánt, a rajongók legnagyobb örömére. Tabáni mellett olyan nevek erősítik a zenei programot, mint Keresztes Ildikó, az Ossian és a Piramis. A háromnapos tábor július 30. és augusztus 1. között zajlik Bözödön.

Erdély legnagyobb nemzeti fesztiválja

Múlt évben 17.000 ember volt kíváncsi a Gyergyószentmiklós melletti Hétvirág Panzió területén zajló EMI-táborra, így nem csoda, hogy Erdély legnagyobb nemzeti fesztiváljaként hirdeti rendezvényét az Erdélyi Magyar Ifjak szervezete. Az augusztus 11–15. között zajló rendezvény szervezőcsapata a „Legyen úgy, mint régen volt!” felkiáltást választotta mottójául, ezzel is utalva a rendezvény két kiemelkedő témájára, a 90 éves trianoni békediktátumra és a 70 esztendős II. bécsi döntésre.

Slágergyártás magyar vonalon is

A nyolcadik Félsziget Fesztivál augusztus 26–29. között várja a bulizni vágyókat. Amerikai, brit, svéd, finn, spanyol és francia előadók is fellépnek Marosvásárhely legnagyobb rendezvényén. Idén a szervezők külön figyelmet fordítanak a marosvásárhelyi közönségre, akiket múlt évben nem igazán sikerült elcsalogatni a Maros-partra. Talán éppen az ő kedvükért hívták meg a legendás Omega együttest, amely a fesztivál történetében először csap a húrok közé. De itt lesz még számos zenekar, a programról ízelítőt adtunk már, és a továbbiakban is szólunk majd róluk.

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.