Tabáni István Rajongói Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

______

 

Névnap és dátum script

 

 

Rajongók
Indulás: 2009-11-27
  

Apropó Tabáni - Írások
Apropó Tabáni - Írások : Vásáry André 170 ezret kér 45 percért - blikk.hu - 2010-01-25

Vásáry André 170 ezret kér 45 percért - blikk.hu - 2010-01-25

  2010.01.25. 23:11


 Vásáry André 170 ezret kér 45 percért

A szórakozóhelyek tulajdonosai lázadoznak: sokat képzel magáról Vásáry André

BUDAPEST - Nincs találóbb kifejezés: Vásáry Andréval (27) elszaladt a ló! A Csillag születik különleges tehetségű felfedezettje a hírek szerint egyre több sztárallűrt vett fel, ráadásul a fellépési gázsija is irreális: 170 ezer forint plusz áfa egy 45 perces műsorért! Úgy tudjuk, az operaénekes fiatalember az utóbbi időben több műsorszerkesztőt is meglepett hozzáállásával, nem beszélve arról, hogy szinte megfizethetetlen. 

 Elszállt Vásáry André a koncertszervezők és a rádiós szerkesztők szerint sokkal többet képzel magáról, mint amit valójában ér
Elszállt Vásáry André a koncertszervezők és a rádiós szerkesztők szerint sokkal többet képzel magáról, mint amit valójában ér

– Ő nem az a típusú előadó, aki ezreket vonz be egy csarnokba. Eléggé rétegműfajt képvisel, amelyre nehéz sok embert megmozgatni. Egy kis, két tucat férőhelyes kávézó vagy klub költségvetésébe azonban nem fér bele a magas gázsi. Szerettük volna elhívni, de 170 ezer forint plusz áfáért egyszerűen képte
lenség! – árulta el egy belvárosi kávézó tulajdonosa, aki nagyon csalódott volt.

– Olyan sztárok, mint Csepregi Éva és Zoltán Erika, akik mögött több évtizednyi tapasztalat és rutin áll, ugyanenynyiért jöttek el egy klubba fellépni! – tette hozzá a több szórakozóhellyel rendelkező tulajdonos. Viszonyítási alapként: információink szerint a Csillag születik nyertese, Tabáni István fele pénzért megy el egy-egy haknira, nem is beszélve a közönségkedvenc MC DCről, azaz Veres Robiról, aki még enged is a fellépti díjból, ha tudja, hogy a megrendelő mondjuk egy nehéz helyzetben lévő iskola vagy intézmény.

André azonban nemcsak a fellépti díjjal kapcsolatban, de a személyiségében is teljesen kifordult önmagából. Egy reggeli műsor munkatársa szerint például nem hajlandó elmenni interjúra, hacsak nem küldenek érte autót. – Én elhiszem, hogy a csatorna sztárként kezeli őket, de pont Andrénak, aki már évek óta a szakmában dolgozik, tudnia kellene, hogy ez nem így működik. Pedig éppen ő az, akinél semmiféle alázatot nem tapasztalunk. Fennhéjázó és nagyképű. Azonkívül olyan dolgokat követel magának, mintha legalábbis egy világsztár lenne. Például taxival kell hozni és vinni, mert nem hajlandó tömegközlekedéssel utazni – tudtuk meg.

B. P.

 

 

 

 

 

 Tabáni István Rajongói Portál

Szerkesztők:

Zsike: kleckererzsi@gmail.com

Lina: [Mail] [MSN]

Dádó: [Mail; MSN]

A szerkesztésben a segítséget köszönjük minden Kedves Rajongónak, az interneten megjelenő cikkekkel, képekkel, videókkal kapcsolatban.

Ajánlott böngésző: [Mozilla Firefox] [Google Chrome] [Songbird]

Ajánlott képernyőfelbontás: >1024*768

Tárhely: [Gportal]

Indulás: 2009. November 27.

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.